Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fogalmam sincs mihez kezdjek?...

Fogalmam sincs mihez kezdjek? Egyedűl maradtam terhesen.

Figyelt kérdés
Egy éve férjhezmentem. Jól voltunk, persze pici viták voltak. Januárban terhes lettem, amit már megbeszéltünk, hogy ráállunk. Nekem sajnos februárban megszűnt a munkahelyem és nem tálálok azóta sem másikat. Ahol élünk az a férjem lakása.1 hónapja úgy döntött a párom, hogy se velem se a gyerekkel nem kíván élni. Nem akar még gyereket és nem vállalja a felelősséget. Nekem nincs senki rokonom. Azt mondja a válás után kidob a lakásból, ezért nézzek anyaotthont ahova mehetünk. Mivel nincs munkám nem tudnék albérletbe költözni. A férjem teljesen kizárt az életéből, lelkesen keresi az új nőt. Nem tudom mihez kezdjek. Valaki tudna ötleteket adni. Teljesen ki vagyok készülve.
2016. máj. 15. 20:20
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
77%
Én írtam a céges változatot. Ha olyan a kérdező végzettsége, akkor simán tud dolgozni valósan is várandósan, sőt, akár kicsi baba mellett is. Én is vállalkozó vagyok, a szülés előtti napig nyomtam a munkát, aztán a kicsi 3 hónapos kora óta részmunkaidőben szintén.
2016. máj. 16. 12:13
 42/59 anonim ***** válasza:
88%
Hát ép olvastam,nőt a párja 4 gyerekkel kiakarta tenni a lakásból,mivel az az ővé.csak,hogy a bíróság őt kötelezte a saját lakása elhagyására.:))nem fognak gyerekeket utcára tenni mert apának megütötte a fejét a szél.
2016. máj. 16. 12:57
 43/59 A kérdező kommentje:

A céges történet nem működik nálam. Regisztrált munkanélküli voltam. Kérdeztem hogy lehetnék vállalkozó... kiröhögtek. Mondtam hogy akkor közmunka legyen, a válasz az hogy nincs. Semmi gond akkor tanfolyam? Na azt nem indítanak.

Teljes csőd.

Én nem akarom a házát elvenni. Csak ennyi pénzből nem tudok 2 embert eltartani.

Most ott tart, hogy szánalmas módon hivogatja az ismerőseimet, hogy takarítsanak el. Mindenki elmondta, hogy ez a mi bulink, nem fogja senki megoldani helyette. Mert hozzá van szokva hogy a szülei mindig kihúzták a bajból. A gyerekre meg azt mondják hogy ilyen nics. Megcsináljuk aztán meg már nem kell...

Bár ezzel nem vagyok kint a bajból.

2016. máj. 16. 13:24
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

22: "megbeszéltünk, hogy ráállunk. "

Ez azt jelenti, hogy nem terhes a nő, és ráállnak arra, hogy a nő teherbe essen és legyen baba.

Nem pedig azt, hogy utólag beszélték meg, hogy megtartják a babát.

2016. máj. 16. 16:14
 45/59 anonim ***** válasza:
93%

"Ügyvédre nincs pénzem mert még az álláskeresési járadékból élek."

Van ingyenes ügyvéd is. Menj be a kormányhivatalba - ahova tartozol, majd az aktív korúak ellátását fogják folyósítani Neked onnan, miután lejárt a munkaügyi juttatásod - , és kérj ott pártfogó ügyvédet. Ingyenes.

De vannak ezen kívül országos hálózatban is ilyen pártfogó ügyvédi intézmények, nem jön a nyelvemre most a hivatalos neve.

2016. máj. 16. 16:21
 46/59 anonim ***** válasza:
93%

36: "Bizony az új-ex nem tud a gyerekről de még arról sem.hogy nős."

Mondd el neki!

Hívd el magatokhoz és mondd el neki!

"Az ő szülei ki voltak rá akadva persze annak.tudatában, hogy már csinált ilyet. "

Mit csinált korábban?

2016. máj. 16. 16:24
 47/59 anonim ***** válasza:
23%

Pár dolgot nem értek.

Hány éves vagy?

Hogy lehet valaki ennyire rossz emberismerő?

Hogy nincs félretett pénzed?

Mindent a férjedre akartál alapozni? Benne van a pakliban, hogy kirúgnak, ráadásul határozott idejű szerződéssel. És ha ő pl. lesérült volna, akkor mi van? Munkaképtelen lesz vagy elhagy vagy kirúgják. Azt nem értem, hogyan lehet így gyereket vállalni.

Azt sem értem, hogy miért akadt ki először amikor terveztétek? Akkor kellett volna elvetetni.

Edd meg amit főztél magadnak.

2016. máj. 16. 16:36
 48/59 anonim ***** válasza:
56%
47 :Ja, ha valakit átvernek, ő a hibás, mert mért nem jött rá.:)
2016. máj. 16. 16:40
 49/59 anonim ***** válasza:
73%

47: "Azt sem értem, hogy miért akadt ki először amikor terveztétek?"

Akkor akadt ki, amikor már a Kérdező teherbe esett. És azért, mert már összejövőben volt az exbarátnőjével, aki előtt eltitkolta a házasságát és a gyerekprojektet is.

2016. máj. 16. 16:43
 50/59 anonim ***** válasza:
4%
48. Akit át lehet verni, azt verjék is át. Tudod, Darwin, mindig az erősebb marad életben.
2016. máj. 16. 16:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!