TELJESEN EGYEDUL MARADTAM! Hogyan valtoztassak ezen? Vagy nem lehet?
Figyelt kérdés
20 eves lany vagyok,edesapam meghalt,edesanyam konkretan gyulol,hazbol kirakott,szoval nemsokara kikell koltozzek,viszont munkanelkuli vagyok es nincs hova menjek.. Edesanyam volt az egyetlen szemely akihez tartoztam es most o is eldobott,pedig soha semmi rosszat nem csinalok\csinaltam! Nem cigizek,nem iszok,meg szorakozni sem jarok el! Barataimra nem szamithatok,igaz baratom nincsen es nagyon egyedul erzem magam. Nem tudom mit tegyek! Az ongyilkossag is megfordult a fejembe,de egy normalis szemelynek tartom magam,elottem az egesz elet nem akarok ilyensimkhez folyamodni!!! De teljesen osszezuhant az eletem,mit tegyek??????2013. dec. 15. 10:55
1/4 anonim válasza:
karácsony előtt,miért akarna kirakni a házból?megmondod neki,hogy nem vagy hajlandó kiköltözni,mivel a ház joga téged is illet apai ágon!szóval,én jogilag próbálnám megközeleíteni a dolgot...ha lenne pénzed,most azt mondanám,hagyd ott a francba,azt menj pestre keress valami olcsó kis szobát,keress munkát...de mivel nicns pénzed,igy csak az marad,hogy 1 jó darabig kénytelen vagy anyuddal megegyezni,öngyilkosság meg 20évesen abszurd hülyeség lenne!szóval ezt már most felesd is el....ha van kedved beszélgetni,nyugodtan rámírhatsz!
2/4 anonim válasza:
öngyilkos ne legyél, az nem megoldás semmire. gyámhatósághoz nem tudsz fordulni? másrészt keress mihamarabb valami munkát(még a meki is jobb mint a semmi). iskolába jársz még?
3/4 A kérdező kommentje:
Mar nem sulizok,leerettsegiztem plusz kozbe elvegeztem egy turizmusi kurzust,es most ev elejen kezdek egy ujat es jovore egyetemre mennek. De munkahelyet nem sikerult talalnom,pedig kerestem sokat!!! Nagyon jol fogna valami de jelenleg nincs mit tennem. Amugy edesanyam alapbol ki van ram,mert apum haat.. enyhen szolva tonkre tette az eletet es hat ahogy o is mondta ra emlekeztetem.. teljesen egyedul vagyok,oda folyamodtam,hogy innen kerjek segitseget mert nincs kihez forduljak!
2013. dec. 15. 13:09
4/4 anonim válasza:
írtam privátot,bár nem kaptam választ... hol laksz,egyébként?mikor akar kirakni téged?Azért az utcára ne menj...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!