Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök attól, ha egy pasi lép be a képbe akkor teljesen megkattanok. Min változtassak?
Az a baj,ha van barátom,vagy csak erősen ismerkedek egy pasival egy idő után teljesen bekattanok.Hisztizek,féltékenykedek(még ha nem is járunk),minden tettéért számon kérem és sorolhatnám.Persze közben tudom,hogy ez nem helyes és utána bocsánatot kérek,de eltelik 2 nap és megint.Ezmiatt már nem is merek ismerkedni senkivel,és hát azért kezd terjedni,hogy mennyire hisztérika vagyok.
Az apámat sohasem érdekeltem.lehet ez miatt?A másik meg,anyum sohasem volt szinte itthon, 3 műszakban dolgozott,alig beszélgettünk és a dél-amerikai szappanoperák "neveltek". 14 éven kersztül néztem mindegyiket.Lehet ez az oka,hogy mindent túldrámázok?
Annyira rossz ez így.:(Hogyan tudnék ezen változtatni?
Rossz szandek es bantas nelkul... Van egy kozhely amiben kivetelesen latok nemi igazsagtartalmat : Mindenki magabol indul ki.
Nem akarok es nem is tudok aszemelyisegedrol velemenyt alkotni de nem lehet ,hogy azert feltekenykedsz mert ellenkezo oldalon te megcsalnad ot?
A problema megoldasa nagyon egyszeru (legalabbis szamomra ,mivel soha eletemben nem feltekenykedtem senkire)!
Bizz meg a tarsad husegeben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!