Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Muszály a megbeszélt gyt...

Muszály a megbeszélt gyt fizetni, vagy lehet a bíróságon kérni a megegyezés törlését?

Figyelt kérdés

A feleségemmel még tavaly télen megegyeztünk a gyt-ban. Nem fix összegben hanem úgy hogy a gyerekekkel kapcsolatos kiadások felét fizetem, ezt akkor jónak láttam. De ez így nagyon sok, decemberben majd' 80,000ft volt de a többi hónapban sem volt kevesebb 60-65000ft nàl. Termèszetesen a szàmlàkat megmutatja, de talàn lehetne sporolni valahogy. Ès arra gondoltam, hogy ha as elozetesen ügyvédnél megírt megállapodást a bíróságon valahogy vissza mondanám akkor a bíró talán kevesebb gyt állapítana meg mert hivatalosan csak 120ezer a fizetésem. De attól tartok akkor vizsgálnák, hogy hónapokig miből fizettem.

A feleségemmel próbáltam beszélni, de az ő meglátása szerint a gyerekek nem hibásak és ő is inkább "spórol magán" mint a gyerekeken. A különórák (úszás, balett és angol) rengeteget elvisznek, plusz az étkezés, mert a nagy liszt érzékeny a kicsi meg nagyon válogatós és a feleségem mindig inkább a minőséget nézte az ételeknél, és ez eddig rendbe is volt de most már talán tekintettel lehetne arra is, hogy nekem is meg kell élnem valahogy.

2016. máj. 4. 20:06
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
54%

Ilyenkor tenném azt hogy Anyuka helyében átadnám a gyerekeket 1-2 hónapra, vidd Te őket a suliba minden nap, intézd a különórákat, keszits uzsonnát, figyelj mindenre, főzzél, mossál, tanulj, játszál velük....

szerintem a következő hónapban zokszó nélkül csengeted ki a havi 80-at is :-)

2016. máj. 4. 23:29
 32/59 anonim ***** válasza:
65%

"Neki nem jó más csak a kókuszos olaj ami ezerakárhány forint ellentétbe az étolajjal ami 300 a pennybe"

Most 600 Forint lesz a csőd :) Ennyire meg nem kell beszámolnia.

Egy kókuszolaj használó

2016. máj. 5. 00:11
 33/59 anonim ***** válasza:
66%
Normális étolaj meg nem 300, csak a szemét legalja.
2016. máj. 5. 00:11
 34/59 anonim ***** válasza:
53%
Lehet lepontozni, és alsó kategoriás élelmiszer utánzatokkal látni el a családot. 300 Ft-os étolajat csak az vesz, aki minimál pénzből tengődik, és nem tud az egészségére figyelni.
2016. máj. 5. 00:52
 35/59 anonim ***** válasza:
6%
Amúgy meg muszáJJJJJ, te sem vagy az értelem csúcsa.
2016. máj. 5. 00:53
 36/59 anonim ***** válasza:
70%
Kevesebbet keresek, mint te, közel 3 évig neveltem egyedül a gyerekem, akire az apa 20e gyt-t fizet, de évek óta kókuszolajat használok. Ja, 1200 ft, de csaknem 1 hónapig elég. A gyerek válogatós, én meg eléggé oda figyelek, mit eszek, nem fogok a kaján spórolni. Én megértem az exed, te meg lehúzhatod magad onnantól, hogy 30ezer, meg a kajàt kifogásolod... szégyeld magad...
2016. máj. 5. 07:31
 37/59 anonim ***** válasza:
100%

A gyerektartást kétévente lehet (tudomásom szerint) felülvizsgálni, nyomós indokkal. Ilyen lehet pl. az, ha másik kapcsolatból születik gyereked, vagy jelentősen csökken a jövedelmed. Az a megállapodás, amit kötöttetek, több, mint korrekt, ahogy írták is, a gyerekeket nevelő szülő elsősorban természetben járul hozzá a tartásukhoz, a különélő pedig anyagilag. A rezsi felezése is jogos, egyedülállónak elég kisebb lakás kisebb fenntartási költséggel, kevesebb vizet, villanyt fogyaszt, mint 2-3. Egyedül a tv, internet előfizetés az, amit ki lehetne venni belőle, az vélhetően független attól, hogy vannak-e gyerekek.

A havi 50 ezer sokkal reálisabbnak tűnik, mint a 30, ha ennyi a számlákkal igazolt kiadás, speciális étrend kell az egyiknek, úgyhogy jobban tetted volna, ha elfogadod. Inkább errefelé próbálj menni szerintem a feleségeddel.

2016. máj. 5. 09:05
 38/59 anonim ***** válasza:
91%
Itt az apa, akinek a saját kényelme fontosabb, minthogy a gyerek egészségesen étkezzen... taps-taps-taps, bravóóóóóó. megtapasztaltam, milyen ilyen kaliberű szülőkkel együtt élni... a cigi nekik fontosabb volt, mint a kaja, és ettük a legolcsóbb, húst életében nem látott tescós párizsit a 100 Ft-os teával. Egy igazi apa a gyerekei érdekeit tartja szem előtt, nem a sajátját. Vagy akkor talán gumit kellett volna húznia a farkára, ha nem.
2016. máj. 5. 09:41
 39/59 A kérdező kommentje:

Nem, én nem azt mondom, hogy az én igényeim fontosabbak, de azért vannak.

Nem akarom, hogy a gyerekeim párizsit egyenek, de heti 10,000ft vagy több is elmegy bevásárlásra és szerintem két gyerekre az sok.

Igen kettő és nem három ahogy azt fentebb írták a lany 8 a fiu 13 éves.

2016. máj. 5. 11:32
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Te szoktál járni boltba??

Egy hétvégi ebéd - nem lazac! - is lazán 3-4 e Ft (4 fore szamolok saját példa bocs). Heti 10e Ft egyáltalán nem sok bevásárlásra. Én is magamon spórolok mert az én gyerekeim apja 500 Ft-ot se fizet de akkor is megveszem a jobb minőséget. Hidd el hogy hosszu tavon megeri.

2016. máj. 5. 11:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!