Muszály a megbeszélt gyt fizetni, vagy lehet a bíróságon kérni a megegyezés törlését?
A feleségemmel még tavaly télen megegyeztünk a gyt-ban. Nem fix összegben hanem úgy hogy a gyerekekkel kapcsolatos kiadások felét fizetem, ezt akkor jónak láttam. De ez így nagyon sok, decemberben majd' 80,000ft volt de a többi hónapban sem volt kevesebb 60-65000ft nàl. Termèszetesen a szàmlàkat megmutatja, de talàn lehetne sporolni valahogy. Ès arra gondoltam, hogy ha as elozetesen ügyvédnél megírt megállapodást a bíróságon valahogy vissza mondanám akkor a bíró talán kevesebb gyt állapítana meg mert hivatalosan csak 120ezer a fizetésem. De attól tartok akkor vizsgálnák, hogy hónapokig miből fizettem.
A feleségemmel próbáltam beszélni, de az ő meglátása szerint a gyerekek nem hibásak és ő is inkább "spórol magán" mint a gyerekeken. A különórák (úszás, balett és angol) rengeteget elvisznek, plusz az étkezés, mert a nagy liszt érzékeny a kicsi meg nagyon válogatós és a feleségem mindig inkább a minőséget nézte az ételeknél, és ez eddig rendbe is volt de most már talán tekintettel lehetne arra is, hogy nekem is meg kell élnem valahogy.
Nem hinném, hogy csökkentenék, amit fizetsz reális, főleg, hogy az egyik lisztérzékeny.
Amennyiben valami csoda folytán mégis összejön a dolog, biztos szívesen elmagyarázod majd nekik, hogy nem kapnak olyan ajándékot mint eddig, nem ehetnek olyat, amit szeretnek, le kell mondaniuk a különórákról.
Nekem kicsit provokatívnak és kamunak tűnik a kérdés, mert minden pontban kiemeled, mennyire tökéletes és korrekt a volt feleséged. Ha mégsem, akkor olvasd el a kérdésed!
A gyereket nevelő szülő inkább természetben járul hozzá a neveléshez idő, odafigyelés, háztartási munka, gyermekkel foglalkozás formájában. A másik fél inkább anyagilag.
120 ezer nettónál a 60-80 ezer gyt nem reális.
Hogy eddig miből fizetted? Ebből nem lesz gondod, hiszen lehet mindenkinek megtakarítása.
A különórákra csak annyit tudod mondani, hogy sok gyereknek teljes családban sincs rá lehetősége. Próbáljatok megegyezni újból.
Nekem ez túlzás, amíg együtt voltunk éltünk ahogy éltünk. De ehhez az új helyzethez alkalmazkodni kell.
Nem azt mondom, hogy egyének párizsit, de vannak dolgok amikről lelehet mondani. A feleségem korrekt, nem tudok rá igazán rosszat mondani, csupán az zavar, hogy nem képes változni.
Neki nem jó más csak a kókuszos olaj ami ezerakárhány forint ellentétbe az étolajjal ami 300 a pennybe.
Új életet kell kezdenem és sajnos mindenki ellenem van, nem kapok megértést, támogatást.
Szeretem a gyerekeim és nem akarom őket megfosztani semmitől csak változást szeretnék.
Akkor más szemszögből megközelítve próbálom. Megér neked az a maximum 5-10 ezer forint annyit, hogy miatta megromoljon a kapcsolatok és pereskedni kelljen?
Azáltal, hogy a feleséged neveli a gyereket több szabadidőd marad, akár találhatnál egy hobbit, amivel esetleg megkeresed azt a néhány ezret, ami kiesik.
Én is kókuszolajat használok. Lehet, hogy ezervalahányszáz forint egy liter, viszont sokkal egészségesebb, mint az étolaj, és sokkal tovább elég.
Brokkoli-csirkemell. Ez luxus?
Amíg ezeket nem írtad, valamennyire egyetértettem veled.
Most viszont azt mondom, hogy leírtad magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!