Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Muszály a megbeszélt gyt...

Muszály a megbeszélt gyt fizetni, vagy lehet a bíróságon kérni a megegyezés törlését?

Figyelt kérdés

A feleségemmel még tavaly télen megegyeztünk a gyt-ban. Nem fix összegben hanem úgy hogy a gyerekekkel kapcsolatos kiadások felét fizetem, ezt akkor jónak láttam. De ez így nagyon sok, decemberben majd' 80,000ft volt de a többi hónapban sem volt kevesebb 60-65000ft nàl. Termèszetesen a szàmlàkat megmutatja, de talàn lehetne sporolni valahogy. Ès arra gondoltam, hogy ha as elozetesen ügyvédnél megírt megállapodást a bíróságon valahogy vissza mondanám akkor a bíró talán kevesebb gyt állapítana meg mert hivatalosan csak 120ezer a fizetésem. De attól tartok akkor vizsgálnák, hogy hónapokig miből fizettem.

A feleségemmel próbáltam beszélni, de az ő meglátása szerint a gyerekek nem hibásak és ő is inkább "spórol magán" mint a gyerekeken. A különórák (úszás, balett és angol) rengeteget elvisznek, plusz az étkezés, mert a nagy liszt érzékeny a kicsi meg nagyon válogatós és a feleségem mindig inkább a minőséget nézte az ételeknél, és ez eddig rendbe is volt de most már talán tekintettel lehetne arra is, hogy nekem is meg kell élnem valahogy.

2016. máj. 4. 20:06
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

Hát ezt én baxtam el, mert 50,000ft akart havonta én meg soknak tartottam.

Most ùgy szeretném, hogy havi 30,000ft és ha valami nagyobb kiadás van akkor esetleg besegitek (ismerosok is kb ennyit fizetnek).

2016. máj. 4. 20:32
 12/59 anonim ***** válasza:
77%
Tehát: most, mivel már te nem élsz velük, úgy gondolod, anyagilag nem kell a részedet kivenni az eltartásukból? Anyuka hogyan teremtené elő a kieső összeget? Mi az, hogy eddig rendben volt, hogy a minőséget nézte az ételnél? A gyereknek már a szar is jó?
2016. máj. 4. 20:41
 13/59 anonim ***** válasza:
84%

mármint 30 ezret fizetnél havonta a gyerekekre? nem írtad hány van, de gondolom 2-3. azért ez az összeg lófasz, főleg ha az egyik liszt érzékeny is és speciális étrenden van.

a 80 tényleg sok, de a 30 meg szerintem nagyon kevés.. fordulj bírósághoz majd ők eldöntik..

2016. máj. 4. 20:46
 14/59 piroska és a farkas ***** válasza:
56%
De tulképpen akkor kb havi 120 ezer marad neked egymagadra... Azert az annyira nem keves. Nem ajarok ismeretlenul igazsagtalan lenni, de inkabb a magad igenyeibol adj le, mint a gyerekeidebol. Szerintem nem fizetsz ertuk irrealisan sokat. Illetve ha most soknak latod akkor regebben mennyire voltal naprakesz a kiadasokat illetoen? Akkor is kellett gyogyszer, uj cipo, liszterzekenykaja, etc.
2016. máj. 4. 20:47
 15/59 A kérdező kommentje:

Természetesen nem arra gondoltam, hogy a sz@r is jó nekik, de nem kell csirkemell brokkolival, meg nessquik kakaó, teljes kiőrlésű zsemle 39,-ért.... vannak jóbb áron is ezek. A 80ezerbe ajándékok is voltak meg gyógyszerek (karácsony volt)

Olyan 60-65000 Ft szokott lenni havonta és ebbe ruha még nem volt.

2016. máj. 4. 20:58
 16/59 anonim ***** válasza:
76%

"de nem kell csirkemell brokkolival, meg nessquik kakaó, teljes kiőrlésű zsemle 39,-ért"

TESSÉK???

2016. máj. 4. 21:03
 17/59 anonim ***** válasza:
83%

Neked luxus a csirkemell brokkolival meg a nesquick kakaó?...

A volt feleséged is rákölt ugyanannyit a gyerekekre, mint te, plusz ő adja a felügyeletet, álmatlan éjszakákat, orvoshoz rohanást, főzést, mosást, takarítást, bevásárlást, ő lesz megbízhatatlan munkaerő, mert ő megy táppénzre és őt hívják az oviból, ha a gyrek megharapta Pistikét. Ásd el magad.

2016. máj. 4. 21:04
 18/59 piroska és a farkas ***** válasza:
81%
Nabasszus...ha azt írtad volna h kétnaponta lazacot esznek, én is túlzásnak tartanám. De a csirkemellet?!?!?! Min nőjenek fel, párizsin?
2016. máj. 4. 21:06
 19/59 anonim ***** válasza:
95%
Nos, lehet a bíróságra menni. A gyermektartasdij a jövedelem max 50% lehet. Tehát 180/2 az 90e a két gyerekre. Az átlag tartásdíj 25-30e/gyerek. Nem fogna 60nal kevesebbet megítélés Jet gyerekre
2016. máj. 4. 21:10
 20/59 anonim ***** válasza:
76%
A tartásdíj megítélésénél szempont, hogy a gyerekek válás előtti életszínvonala fennmaradjon. Te most arra hivatkozva akarnád kérni a gyerektartás csökkentését, hogy pillanatnyilag annyit fizetsz, amennyi a gyerekek életszínvonalának fennartásához szükséges, de soknak tartod, éljenek kicsit szarabbul. Szerinted körbe fognak röhögni?
2016. máj. 4. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!