"Eldobott" a fiam. A szerelem kicserélte a szívét, és ez nagyon fáj nekem. Ti mit csinálnátok a helyemben? Többi lent.
Aztán miért?
Nekem is van barátnőm, aki szerdán befejezte az érettségit, szombaton hozzáment a tanárához. Ennek már 30 éve. Köszönik, jól vannak.
"egy fokkal valószínűbb, hogy neki nem kellenek a "korban hozzá illő" férjben-és apának valóban utazó, esküvőben agyaló ketyegő biológiai órájú nők... mert - pont az anyjával való viszonya okán - egy nő kell neki, nem egy anyuka..."
Én pont azt látom, hogy a te korosztályod van megőrülve az esküvő-baba-"fiatalon szülni jó, mert a pasim eltart" dolgokért. Egy harmincas nő már egyedül is eltart egy gyereket, ha akarja, ilyen nagyranőtt gyerek pasira meg pláne nincs szüksége.
40-es:
Sok boldogságot kívánok a zenetanárnak és tanítványának, de 21 év korkülönbséget én nagyon sokallanék, ha a lány apja lennék (így persze semmi közöm hozzá). Nem mindegy, hogy a 16 éves lány egy 18-20 éves fiúval, vagy egy (akkor) 37 éves emberrel kezd járni.
#44 "Én pont azt látom, hogy a te korosztályod van megőrülve az esküvő-baba-"fiatalon szülni jó, mert a pasim eltart" dolgokért." - ez aranyos szöveg - 50+ vagyok:) Egyébként meg magát eltartatni akaró anyagias nő sajnos minden korosztályban létezik, ebben a tekintetben nem marad más, mint jól kell választani.
"Egy harmincas nő már egyedül is eltart egy gyereket, ha akarja, ilyen nagyranőtt gyerek pasira meg pláne nincs szüksége" - ok, és most őszintén, egy ilyen nőre a férfinak mi szüksége lenne?
Meg tudod, az is nagy különbség, hogy amíg a tizenvége-huszoneleje női korosztály még zömmel nem elkötelezett, tehát van választék, amiből választani lehet, addig a huszonvége-harmincas korosztályból a normálisabb nők zöme már rég tartós kapcsolatban (házastárs-élettárs) él, így hát jóval kisebb az esély egy ilyent kifogni.
Nem pontosan ertem mi a baj azzal hogy ERETTSEGI UTAN osszehazasodott a zenetanaraval a lany? mi ezzel a gond? nem eroszakoltak meg , nem terhes , szeretik egymast osszehazasodtak es kesz.
Van itt egy idos holgy ismerosunk. 3 heti ismeretseg utan ment hozza a tole25 evvel idosebb ferjehez aki a II. vilaghaboruban akkor katonatiszt volt.
4 gyerekuk szuletett 45 evi hazassag utan halt meg az oregur. a holgy meg mindig el. tudod hany ilyen van? es semmi gond ezzel .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!