Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma délután lett volna az első szex a barátnőmmel. Ő a harmadik lány akivel együtt vagyok. Volt egy kis gond, és nem tudom mi tévő legyek. Ti mit csinálnátok?
Egy ilyen felszínes p*csának lehet barátnője, nekem meg nem.
Fuck my life. :(
Ha ekkora problémát okoz, akkor szakíts vele. Bár jó kis trauma lesz neki.
Ha a szőr zavar,akkor megbeszelheted vele. De emiatt undorodni,hogy milyen a puncija? :(
Ha megtudnam egy jovobeni baratnomrol,hogy ilyenert nem kivanna,szakitanek vele.
Probalj valtoztatni kicsit a hozza allasodon,ha tenyleg szereted! Ha nem..akkor meg jobb neki nelkuled.
De remelem,hogy jobbra fordul minden!
nem ismerem a barátnőd, de mindenesetre ne bántsd meg azzal, hogy olyan alul. nekem is hasonló a leírtakhoz, számomra nehéz is volt elfogadni magam és vkivel ezt megosztani. rettenetesen szégyelltem. nehogy ez miatt lelki sérüléseket okozz neki, én biztos nem heverném ki könnyen.
próbálkozzatok úgy felizgatni egymást h csak kézzel, hátha a vágytól már nem fogsz ilyeneken fent akadni. lehet külsőre nem olyan mint a többié, de belül még lehet jobb.
Felszínes,és válógatós vagy.Ennyi. Szerinted még mennyi lány rendelkezik ilyen pu..ival.
Mi van akkor.Ha az elkövetkező kettőnek is ilyen lesz? Addig keresgélsz,amíg találsz egy rózsaszínű.illatos baba fazonút.
Az illatán meg segíthet egy gyors fürdés.
Igazuk van a hozzászólóknak. Felszínes vagy ilyen téren, rettentően.
Már eleve iszonyatosan ledegradálóan jellemezted, érződött benne a tömény undor... Ha szeretnéd, ez lenne az utolsó dolog ami érdekelne, hogy milyen formájú a puncija..
De nincs ezzel baj - még - .. Majd ha közelebb leszel a 30-hoz rájössz, hogy egy szerető társ fontosabb, mint a baba punci...
Szakíts vele, de az igazsággal SOHA ne bántsd meg. Ez örök sérülés lenne. Mintha kb. valakit azért dobnának ki, mert kicsi a melle.
27/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!