Clostbety szedésével kapcsolatban mi számít harmadik napnak, ha szerda délután kezdődött a menstruáció? A péntek vagy a szombat? Illetve mikor is kezdjem szedni a napi 2X1 szemet?
Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 11:23
1/7 anonim válasza:
Clostilbegyt-re gondolsz?
A 3.nap a péntek. Úgy szedd, ahogy az orvos elmagyarázta. Ha azt mondta, hogy a 3.nap, akkor ma kezded.
2/7 anonim válasza:
Péntek a 3. nap szerintem is. Én is így kezdtem, 2*1-et csak elfelejtettem, hogy hány napig szedtem. 13. nap kettő szép tüszőm lett és 14. nap peteérésem is volt, ma meg már 10+6hetes terhes vagyok!
Sok sikert!
3/7 anonim válasza:
A kaáliban úgy mondták hogy 6 órakor van a fordulópont. Ha este hat után jön meg akkor a következő nap számít első napnak.
4/7 anonim válasza:
Ha szerdán du kezdődött,akkor a cs az első nap.nekem ezt mondták a forgácsban.
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok,nekem delet mondtak...ha délután,akkor a köv. Nap számít első napnak
6/7 anonim válasza:
1.vagyok. Mindenhol máshogy mondják ezek szerint. Én ugyan így számoltam hogy szerdán du. kezdődött a mensim, és Pénteken vettem be a Clostilbegyt-et, nagyot nem hibázhattam, mert most egy éves a lányom.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! végül a péntek mellett döntöttem.....
2012. szept. 19. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!