Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menstruáció harmadik napján...

Menstruáció harmadik napján lefeküdtem a barátommal, lehetek e terhes?

Figyelt kérdés
A menzesz első napján kezdtem el szedni tabit, a harmadik nap lefeküdtünk, tampon is fenn volt és nem élvezett belém....tudom elég undi...de ez van. Szóval lefeküdtem vele, de amúgy azóta még mindig menstruálok, 16. napja. Ma voltam dokinál, le is szidott, hogy miért szexelünk menzesz alatt. Csináltam terhességi tesztet..negatív lett, de nem bízom meg benne annyira..mindezeket összevetve lehetek terhes?
2011. nov. 14. 12:11
 1/5 Böbe87 válasza:
Ha nem élvezett el akkor nem hiszem hogy terhes vagy !!!!
2011. nov. 14. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném. Nem tudom, milyen gyógyszert szedsz, de az enyém tájékoztatóján rajta van, hogy ha a menstruáció első napjától szedem akkor rögtön véd. De enélkül sincs semmi esélye kb. Amúgy mikor én elkezdtem a gyógyszert, az első hónapban végig véreztem, utána beállt normálisan.
2011. nov. 14. 12:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Novynettet szedek..bocsi, hogy ezt írom de megnyugtat, hogy te is végig vérezted...már kezdtem azt hinni, hogy valami nagyon komoly bajom van...
2011. nov. 14. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:
"tampon is fenn volt"?????????Bocsi lehet,hogy én vagyok a hülye de ilyet még nem hallottam!
2011. nov. 14. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Én már hallottam ilyet...és nem zavart a dolog közben, őt se...de lehet, ahogy a doki is mondta, hogy ennek egy szövődménye az hogy nem akar elállni a menzeszem.
2011. nov. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!