"Eldobott" a fiam. A szerelem kicserélte a szívét, és ez nagyon fáj nekem. Ti mit csinálnátok a helyemben? Többi lent.
De én nem értem, hogy miért kéne jópofizni a lány szüleinek veletek? Vagy csak az én családomban nem szokás abszolút ez? Nálunk a két nagymamám kb 15 éve találkozott utoljára, akkor is véletlenül, pedig pár utcányira laknak egymástól. Nem is értem, miért kéne odamenniük hozzátok :D Te se mentél oda hozzájuk, tőlük akkor miért várod el? Meg miért kéne összejárni velük? Az jön le, hogy max pár hónapja vannak együtt csak, szóval nem családtagok lényegében.
A 32 éves felnőtt férfi fiad meg épp idejében kezd leszakadni anyuciról...
Az én fiam 33 éves, vagyis nagyjából egykorú vagyok veled kedves Kérdező. Engedd el a fiad kezét, hagyd, hogy élje az életét, meghozza a saját jó/rossz döntéseit, és itt az ideje, hogy magaddal is foglalkozz.
Túl vagy két megrázkódtatáson, amit még nem tudtál feldolgozni, hanyagold a fiad és barátnője témát, tedd ezt a probléma csomagot a polcra fel, és foglalkozz mással. Itt a tavasz, mozduljatok ki otthonról, menj el fodrászhoz, vegyél egy klassz tavaszi cipőt, egy szuper divatos táskát, jelentkezz be a kozmetikushoz szemöldök festésre, és tölts le pár filmet, amit már régóta meg szeretnél nézni. A fiad majd jelentkezik. Valamikor. Nem most, nem holnap, nem jövő héten vasárnap, talán karácsonykor. Vagy később. Neked nem kell az ablakban ülni és őt várni, hogy mikor jön majd. Lazíts.
Na jó, 32-es vagyok. A lepontozóktól kérdezném, hogy szerintük egy 20 éves lány kamasz? Tényleg kiváncsi lennék.
Mert én 20 évesen már a saját életemet éltem, szülőktől függetlenül, és baromira nem éreztem magam kamasznak.
Te jo isten, mifele pedofiliarol beszeltek ti itt?
Az egyik ismerosunknek a fia most hazasodott 39 eves a felesege meg 18.
o volt a zenetanara az iskolaban. Arra vartak hogy a lany betoltse a 18. evet , az egesz csalad tudta hogy 16 eves kora ota egyutt van a mostani ferjevel. Nem olyan regen meg nem volt ritka hogy egy lany 18 evesen sot videken akar 16 evesen is ferjhez ment es nem voltak kisebbsegiek. ebreszto a XXI. szazadban elunk ahol a 13 eves gyerekek nagy tobbsege aktivan szexualis eletet el. nem helyeslem de nehogy mar beteg legyen az aki egy 17 eves lannyal van egyutt. ha egy evvel idosebb akkor mar nem pedofil az illeto?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!