Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Eldobott" a fiam. A szerelem...

"Eldobott" a fiam. A szerelem kicserélte a szívét, és ez nagyon fáj nekem. Ti mit csinálnátok a helyemben? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egyedül felneveltem nagyon nehéz körülmények között a ma 32 éves akkor galamblelkű,remek fiamat,hisz erre neveltem,hogy jó ember legyen.Az első 6 éves élettársi kapcsolata tönkre ment.(Külföldön dolgozott,kihasználták anyagilag,lelkileg)Nem tetszett nekem ez a kapcsolat csupán azért,mert a 16 éves lány iskolázott szülei megengedték,hogy odaköltözzön.6 év múlva a lány elküldte,mondván hogy élni akar,szüneteltessenek. Haza költözött,pár hónap után ugyan ebbe a "vödörbe esett"annyi különbséggel,hogy ez a lány is dekoratív 17 éves,és szintén szülői engedéllyel ott lakik.Ennek már 3 éve.Beletörődtem,mert nem akarok régi módi lenni,de az nagyon rosszul esik,hogy egy utcával arrébb laknak,és ennek ellenére,hogy ismerjük egymást évek óta,olyanok mintha lenéznének.Pl:húsvéti locsolás,vagy egy szalonnasütés (annak ellenére,hogy szeretnek "bulizni"kirándulni soha nem hívnának.Én mindig üzentem a gyerekekkel amikor eljöttek ebédelni,hogy bár otthon ülők vagyunk a férjemmel, menjünk együtt akár kirándulni,vagy strandra,de mindig találnak kibúvót.Tehát vettem azt a bizonyos lapot,hogy nem vagyunk egy hangon.A fiam mellettük van amikor rákérdezek,hogy miért szégyellnek minket?Leszól,hogy nem igaz.Ma két hónapja csúnyán összevesztünk cheten a fiammal,azóta nem beszélünk.Nagyon ritkán járunk bálba,akkor elmentünk,és a lány szülei is.A lényeg,hogy egy asztalsornál ültünk velük,és köszönésen kívül még csak oda sem jöttek hozzánk. Táncolni sem kellett volna felkérni,mert nem szoktunk,de akkor telt be a pohár száűmomra,amikor minden munkatársam,főnököm kérdezősködött,hogy talán nem vagyunk beszélő viszonyba? Bevallom türelmemnek véget ért,és inkább hazakullogtunk,nem akartam magyarázkodni senkinek.Másnap szóvá tettem a fiamnak,és még neki állt feljebb.Én csak annyit vártam,hogy azért legalább ilyenkor egy szó erejéig beszéljünk,többet nem.És megkaptam tőle,pártolta őket.Annyit mondtam,ezek után nem musszály hazajönnöd sem akkor ha így látod,és szóba sem áll velem,a lány sem,aki most készül az érettségijére.Tudja milyen lelkiválságban vagyok,hisz másfél élve temettük súlyos rákbeteg anyámat,négy hónapja szintén rákbeteg 56 éves bátyámat,tudja,hogy emészt a bánat,és már ő is ezt csinálja.Se névnap,se nőnap,az anyák napjára nem is számítok ezek után,hogy gondol rám.Én mindig próbáltam a helyes útra vezetni,büszke is voltam rá,(anyagilag is segített,de azt is mondtam,hogy az érzések,és anyagiak között nagyon-nagy különbség van.Voltak összezördüléseink,mindig én engedtem,de most azt mondtam elég volt,én nem közeledek ilyen áron.Nagyon fáj érte a szívem,de valami azt súgja,hogy ne én közeledjek.Ti mit csinálnátok az én helyemben?
2016. ápr. 21. 12:11
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
78%
ha valaki 30 év fölött a tizenéves csitriket hajtja az beteg ember. És nem nyanya vagyok,sem papa 35 éves 3 gyermekes férfi,akinek 13 éves a lánya. És el nem birnám képzelni,hogy majdnem a lányommal egy idős kislánnyal legyek.
2016. ápr. 21. 12:51
 12/47 anonim ***** válasza:
34%
#6 "De soha ilyen gusztustalan dolog,hogy 17 vagy fiatalabb leánygyermekkel legyek.... szóval a fiad vidd pszichologushoz,vagy pszichiáterhez. Beteg elme,veled együtt." - poénból tényleg ki kellene próbálni, hogy mit szólna egy pszichológus vagy pszichiáter, ha valaki oda menne hozzá azzal, hogy a 32 éves fiának 17 éves a párja...
2016. ápr. 21. 12:53
 13/47 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 12-es!

Nem poénos ez annyira....

Főként annak,akinek 17 éves lánya van.

Kicsit másként látja a világot....

2016. ápr. 21. 12:59
 14/47 anonim ***** válasza:
71%
egy 32 éves embernek már rég család,és gyermek való. Nem 16-17 éves kamasz kislány,akit naivsága miatt bármire lehet bírni. És az is undorító,hogy az ilyenek alá adjátok a lovat,csak azért hogy a pontotok növekedjen. Ne a pontra menj ,hanem a frankót írd le. Te örülnél ha egy középkorban bőven benne lévő ember a 16 éves lányodat reszelné? Na ebbe gondolj bele,és ne a pontra hajts
2016. ápr. 21. 12:59
 15/47 anonim ***** válasza:
34%
Kedves #13, hidd el, ez egy határozottan poénos szituáció lenne... beégne valaki, aki azt hiszi, hogy joga van másokra akár erőszakkal rákényszeríteni a saját privát elveit, értékrendjét...
2016. ápr. 21. 13:05
 16/47 A kérdező kommentje:
Kaptam hideget-meleget jócskán.Vagyok "ordas paraszt",szívesen elbeszélgetnék ezzel az úri emberrel.Pedofil?Szerintem sem az,mivel az első kapcsolatában ő 22,a lány 16 volt.Ebben a kapcsolatában ő 29,a lány 17 volt.Kedves válaszoló kérem nézzen utána mit jelent ez a szó!Igen egyedül neveltem első házasságomból 22 éves koráig.10 éve nagyon szép házasságban élek férjemmel.Azért nagyon köszönöm a komoly válaszokat.
2016. ápr. 21. 13:05
 17/47 anonim ***** válasza:
78%
Ha szép házasságban élsz,akkor ne nyavajogj!
2016. ápr. 21. 13:10
 18/47 anonim ***** válasza:
69%

Nem pedofil, efebofil.

De akkor is kiakasztó, hogy a kérdezőnek olyannal van baja, ami semmit nem számít amellett, hogy a felnőtt fia egy tinédzserrel kavar. Ezzel semmi gáz sem a férfi, sem a lány szülei szerint?

2016. ápr. 21. 13:11
 19/47 anonim ***** válasza:
22%

#14 "Te örülnél ha egy középkorban bőven benne lévő ember a 16 éves lányodat reszelné? Na ebbe gondolj bele,és ne a pontra hajts" - te komolyan azt hiszed, hogy mindenki azzal a "rendpárti-értékelvű" betegséggel ért egyet valójában, amit itt hirdetni próbálsz??? Mert hát szerintem annak lenne sürgős szüksége pszichiáterre, aki azt hiszi, hogy saját értékrendjét és a saját normáit ráerőszakolhatja másokra is.

Magyarországon minden 14 év feletti személy, azzal létesít szexuális kapcsolatot (14-114 éves korig) akivel akar, ez a tény, szokd meg.

(igen, spec a saját lányom esetén is ez a tény, neki is tartozom legalább annyi tisztelettel, mint mindenki másnak)

2016. ápr. 21. 13:13
 20/47 anonim ***** válasza:
94%
Csak a fiad öregszik? A lány már 3 éve 17 éves? :O
2016. ápr. 21. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!