Elvált szülők gyereke?

Figyelt kérdés

Nos igaz,hogy az én szüleim nem váltak el de mégis valamiért a napokban érdekelni kezdett az a szitu.Ne kérdezzétek,hogy miért egyszerűen csak érdekel de mindegy is.

Azok válasza érdekelne akiknek a szülei elváltak értelemszerűen.

Még pedig az érdekelne,hogy viseltétek amikor ez bekövetkezett?Hány évesek voltatok akkor?És miért váltak el a szüleitek?Azóta van barátnője/barátja a szüleiteknek?

Nyilván lehet fura,hogy idegenek személyes dolgairól kérdezek de érdekel,hogy ti,hogy éltétek meg ezt?Én biztosan nagyon magam alatt lennék. Elnézést,ha valakit megbántok a kérdésemmel nem állt szándékomba.

2016. ápr. 17. 18:51
1 2
 11/12 anonim válasza:

en eppen betoltottem 7-et mikor elsobe mentem anyaek bejottek a szobamba es kozoltek hogy elvallnak, anyu mindig meselte hogy mar kicsi koromban is milyen ugyes voltam meg ilyenek szoval ilyen idosen mar azert megertettem miutan elmagyaraztak hogy mi fog tortenni, rettenetes volt csak bogtem es bogtem folyamatosan anap egesz delutan ott ultek az agyamon es vigasztaltak pedig latszott ( ekkor eloszor) hogy mar nem birjak egymast elviseni. rolam tudni kell hogy akkoriban nagyon szerettem mindkettojuket es nem volt olyan mint az elozo kommenteloknek hogy majdnem belerohogtem a kepukbe hogy de jo , hogy elmesz, en sirtam, nagyon sirtam es rosszul ereztem magam. aztan apukam elkoltozott...

az elso hetekben meg jol megvolt minden, szerrettem apaval jatszani ezert heti ketszer apu lejott hozzank videkre, mikor anya nem volt otthon vagy csak lent volt addig a mamanal, hogy addig ne talalkozzanak ( ja igen anyu apuja regen meghalt es mikor en megszulettem a mamamek nagy hazaba koltoztunk harman es itt eltunk ugy hogy a mamimmal segitettuk egymast mint a rendes csaladok a nagymamat es a nagymama a rendes csaladokat) majd mire egyre gyorsabban telt az ido kezdett a helyzet elmergesedni...

bar egyeduli gyerek voltam megis mostanaban ( talan meg akkor is) azt erzem hogy nem is en szenvedtem meg legjobban a valast hanem a nagymamam...

a helyzet kezdett elmergesedni anyaek egyre tobbet veszekedtek ha talalkoztak, neha meg verekedes is, azota is mikor talalkoznak izgulok hogy ne tortenjen semmi....

egyszer ketszer meg a rendorok is kijottek a hazunkhoz, eleg rossz volt....

birosag, gyamhivatal es pszichologus... ezeket mind ezek kovettek. utaltam elmenni a pszichologushoz, utaltam valaki olyas valakivel beszelgetni aki idegen volt szamomra, mikor anya hazaert es mondta hogy talat megegyett magamban imadkoztam hogy valaki mentsen meg, szivesen beszelgettem volna valakival inkabb a csaladombol aki nem az anyukam nem az apukam es nem a nagyszuleim mert ok mindig csak a gyermekuk partjat fogtak es szidtak a masik felt...

ugye mar irtam hogy a mamammal eltunk es a mamam mindennek elmondta apumat mindennek es mindennek, csak errol tudott beszelni, csak negativan tudott mindenhez hozzaalni, es mindig mesedelutanokat tartott az elmut valas esemenyeirol, rettenetes volt. szerencsere csak 7 evig kellett ezt elviselnem most elkoltoztem, talan a legmeszebbre anelkul hogy elkezdenel kozelebb menni europahoz most hianyzik apum, sokat beszelek vele , de talan jobb mint eddig volt...

azota is utaljak egymast, apukamnak van egy baratnoje mar 7 eve , anyanak ferje van lassan egy eve, ez meg egy nagy falat hogy megismerkedsz a nevelo szuleiddel meg a fogadott testvereiddel, de az en esetemben ezzel nem nagyon volt gond... remelem kielegito a valaszom :)

2016. ápr. 21. 20:04
 12/12 anonim válasza:
#11-es vagyok, azt elfelejtettem hogy anyuval elek es hogy apum ket hetenete elvitt hetvegere, nyaron meg a felet itt- felet ott toltottem. anya mindig kikerdezett hogy mit mondott, foleg az erdekelte hogy rola mit mondott "mivel tomte a fejed" anyaek oldala rettenetesen szidta apajekat a veszekedeseknel apujek is de kozel nem annyit... :(
2016. ápr. 21. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!