Aki idősebb szülők gyereke, annak milyen a kapcsolata a szüleivel?
Én szintén harmadik gyerek vagyok,most vagyok 18 és van egy nővérem aki 7 évvel idősebb és egy bátyám aki 10 évvel idősebb, anya 50, apa pedig 60 felett van.
Szóval közöttünk is elég nagy a korkülönbség de testvéreimmel és szüleimmel is jó a kapcsolatom szerencsére :)
Anyukámmal jó a kapcsolatom, vele élek (elváltak a szüleim)
Apukámmal kb semmilyen csak hétvégén találkozunk de akkor se nagyon beszélgetünk és nála nem érzem otthon magam
Rossz a kérdés.
Mint írtad te is, ez nem függvénye annak, mennyi idősek a szüleid, hanem ahogy látod, annak a függvénye, hogy van két felnőtt testvéred, akikre rá mernek bízni és akikre rá is tudnak bízni téged.
Biztos vagyok benne, hogy szüleid életében nagyon fontos szerepet töltesz be és fogsz is, főleg, ha a tesóid kirepülnek a fészekből.
Hogy velük több a szüleidnek a közös téma, azon kár fennakadni mert evidens, hogy felnőtt emberek között több a megbeszélnivaló, több a közös téma.
Azt te nem tudhatod, velük hogy viselkedtek, velük mennyit beszéltek annyi idősen, mint amennyi most te vagy, gyanítom velük se sokkal többet.
Viszont hamarosan kirepülnek a fészekből és akkor a szüleid akarva akaratlanul is rád fognak koncentrálni.
Amúgy ne legyél rest és oszd meg ezen gondolataidat a szüleiddel is.
"A napi kommunikációnk annyiból áll, hogy megkérdezik, mi volt ma a suliban, elmondják, hogy mi az ebéd"
Amúgy milyen kommunikációra vágysz? Olyan ez mint az Indiana Jonesban a prof. jól van fiam, akkor beszélgessünk. Most? Igen,most. Hát, most éppen nem jut eszembe semmilyen téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!