Mennyire bunko dolog ez? Anyukam es a ferjem nagyon megbantottak.
Egyszerű: Nem neki kellett volna gyereket szülni.
1 év még nem olyan sok, ha nem bírja elfogadni hogy még nem sikerült visszafogyni akkor a rossz fickóval vagy együtt.
Persze, már rögtön váljon is el egy bántóbb megjegyzés után...
Ezt tényleg elég sértő megjegyzés volt, ráadásul nagyon nem szeretem ezeket az összehasonlítgatásokat. Őszintén szólva, nekem ezek elég üres kifogásoknak hangzanak. Rendben van, hogy te így ki vagy békülve a testeddel, de akkor nem hiszem, hogy foglalkoznál ezzel a megjegyzéssel.
Nem akarok magammal példálozni, de annyit elmondanék, hogy nekem ikreim vannak (most múltak 3 évesek), mégis találtam időt a sportra, sőt, főzni is akkor kezdtem el igazán, amikor megszülettek.
Nem lehet, hogy neked több segítség kéne, hogy "el tudj szabadulni" időnként?
A férjed részéről kicsit tapintatlan dolog volt ez, ez igaz.
De az elment a nap és bekapok egy péksütit vagy mekis kaját, helyett lehetne elment a nap és bekapok egy tál zabpelyhet, vagy egy csirkemellet salátával is lehetne.
Nem kell önsanyargatásra gondolni, de a mekis kaja péksüti kombó helyett ezer más egészségesebb alternatíva van. Manapság már rengeteg ételfutár is visz házhoz kiváló, egészséges és finom menüket! De még egy gyros is jobb, mint a mekis kaja.
A férjednek is rosszul eshet, hogy elhanyagolod magad, nem akarsz neki tetszeni. És itt nem arról beszélek, hogy nem vagy egyből tip top, hanem hogy egészen egyszerű dolgokat sem teszel meg ezért.
Nekem régebben a férjem volt hajlamos az öltözködését elhanyagolni. Mondtam neki, hogy engem tiszteljen meg azzal, hogy tetszeni akar nekem, és azért néha rendesen felöltözik. Nyilván szakadt ruhában is szeretem, de azért jól esik ha néha kicsit tetszeni is akar nekem.
Ő ezt megértette, és azóta ha épp nem melózik, normális ruhákat vesz fel, néha már jobba öltözik otthon, mint én.
Néha a másik felet is meg kell érteni.
A férjed mit tesz azért, hogy te ne legyél örökös csúszásban?
Ezt, amit kaptál tőlük, tedd el hátra a kispolcra. Fizess be valahová tornára, fitnessre, edzőterembe, aztán közöld a pároddal, hogy az alakod visszanyerése és az egészséged érdekében innentől diéta van, és mindennap este hattól nyolcig nem leszel otthon. Ez idő alatt legyen kedves rendet rakni, elmosogatni, fürdesse meg a gyereket és tegye ágyba. Ha soknak érzi, bátran vonja be a fitt nagyit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!