Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a valodi dolog, ami szerint...

Mi a valodi dolog, ami szerintetek nem tetszik a szuleimnek?

Figyelt kérdés

23 vagyok, ugy tudtak, hogy nincs senkim es soha nem is volt, mert vegul, ha volt is, az se volt komoly, es nem ereztem ugy, hogy kellene tudjanak rola.

Osszjottem egy 35 eves pasival, aki nocsabasz hireben all(bar oszinten engem ez nem erdekel, mivel csak elvezni akarok kicsit az eletet, ha 3 honapig leszunk egyutt, akkor 3honapig). Nem tudtak rola, hogy jarunk, csak a srac kiirta facebookra es vegulis onnan tudtak meg. Utana meg kitettunk egy kozos kepet, ennyi volt az egesz.

Annyit kerdeztek a multkor, hogy pont egy ilyen kell nekem is, es minek kellett kiirni. Nem hinnem, hogy mindenrol be kell szamoljak nekik, ok, hogy meg egyetemistta vagyok, de akkor is.

Latom rajtuk, hogy neheztelnek, de nem tudom mi lehet az igazi ok, ti mit gondoltok?

Ra fogok majd kerdezni mindenkepp, de varok meg, hatha mondjak maguktol...

2016. febr. 26. 18:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
40%
Én sem örülnék, ha ilyen ostoba lányom lenne, akinek megfelel, hogy az x-edik legyen egy listán, éskinek ennyire nincs önbecsülése.
2016. febr. 26. 18:39
 2/17 A kérdező kommentje:
1. ha nem ismersz, akkor ne szolj be, pls.
2016. febr. 26. 18:40
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem csak nem értik az ilyen laza kapcsolatokat.Az ő idejükben ez nem volt divat.Nekem szinte ugyanez volt,nőcsábász pasi,nem képzeltem bele sokat,és idén lesz a 3.házassági évfordulónk.Lenyugodott mellettem.Nyugi,élvezd az életet,az első válaszoló sem élvezte,ezért ilyen savanyú.
2016. febr. 26. 18:48
 4/17 anonim ***** válasza:
32%
Az elsö vagyok: ha egy 35 éves falu bikája típusú valakivel akarsz a sokadik ágymelegítö lenni, akkor - anélkül, hogy személyesen ismernélek - nekem egyértelmü, hogy egy nagyon buta valaki vagy. Ezt csak megerösíti a válaszod.
2016. febr. 26. 18:55
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Gondolom, féltenek, aggódnak. Esetleg tudnak is az illető nem túl jó hírnevéről, azért kérték számon, miért kürtöltétek szét.
2016. febr. 26. 18:58
 6/17 anonim ***** válasza:
55%
Féltenek, mert szeretnek. Azt histem, ennyi.
2016. febr. 26. 19:01
 7/17 A kérdező kommentje:

Ismerem az ilyen embereket, barmit mondok, te mar ugyis eldontotted, hogy buta kis fruska vagyok... En altalaban megismerem az embereket, es azutan alkotok velemenyt. De mindegy. Nem eloszor probalkozott mar nalam, hat most kapott egy eselyt. Kesz. Ennek semmi koze az okossaghoz.

Amugy, igen, tudnak rola, hogy milyen, de ugyis en vagyok vele, csak jol akarom vegre erezni magam, es mellette megy.

2016. febr. 26. 19:03
 8/17 anonim ***** válasza:
9%
Ha nem mondtad, volna meg, hány éves vagy, kb. 16-17-nek tippeltelek volna....
2016. febr. 26. 19:10
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező, Te most komolyan kiírtál egy kérdést ide, aminek az a vége, hogy "Ti mit gondoltok", majd az első válasz után úgy reagáltál, hogy nem ismersz, ne szólj bele? :D
2016. febr. 26. 19:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem rolam kell velemeny irni, magamat eleg jol ismerem!
2016. febr. 26. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!