Mi a valodi dolog, ami szerintetek nem tetszik a szuleimnek?
23 vagyok, ugy tudtak, hogy nincs senkim es soha nem is volt, mert vegul, ha volt is, az se volt komoly, es nem ereztem ugy, hogy kellene tudjanak rola.
Osszjottem egy 35 eves pasival, aki nocsabasz hireben all(bar oszinten engem ez nem erdekel, mivel csak elvezni akarok kicsit az eletet, ha 3 honapig leszunk egyutt, akkor 3honapig). Nem tudtak rola, hogy jarunk, csak a srac kiirta facebookra es vegulis onnan tudtak meg. Utana meg kitettunk egy kozos kepet, ennyi volt az egesz.
Annyit kerdeztek a multkor, hogy pont egy ilyen kell nekem is, es minek kellett kiirni. Nem hinnem, hogy mindenrol be kell szamoljak nekik, ok, hogy meg egyetemistta vagyok, de akkor is.
Latom rajtuk, hogy neheztelnek, de nem tudom mi lehet az igazi ok, ti mit gondoltok?
Ra fogok majd kerdezni mindenkepp, de varok meg, hatha mondjak maguktol...
Ismerem az ilyen embereket, barmit mondok, te mar ugyis eldontotted, hogy buta kis fruska vagyok... En altalaban megismerem az embereket, es azutan alkotok velemenyt. De mindegy. Nem eloszor probalkozott mar nalam, hat most kapott egy eselyt. Kesz. Ennek semmi koze az okossaghoz.
Amugy, igen, tudnak rola, hogy milyen, de ugyis en vagyok vele, csak jol akarom vegre erezni magam, es mellette megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!