Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a valodi dolog, ami szerint...

Mi a valodi dolog, ami szerintetek nem tetszik a szuleimnek?

Figyelt kérdés

23 vagyok, ugy tudtak, hogy nincs senkim es soha nem is volt, mert vegul, ha volt is, az se volt komoly, es nem ereztem ugy, hogy kellene tudjanak rola.

Osszjottem egy 35 eves pasival, aki nocsabasz hireben all(bar oszinten engem ez nem erdekel, mivel csak elvezni akarok kicsit az eletet, ha 3 honapig leszunk egyutt, akkor 3honapig). Nem tudtak rola, hogy jarunk, csak a srac kiirta facebookra es vegulis onnan tudtak meg. Utana meg kitettunk egy kozos kepet, ennyi volt az egesz.

Annyit kerdeztek a multkor, hogy pont egy ilyen kell nekem is, es minek kellett kiirni. Nem hinnem, hogy mindenrol be kell szamoljak nekik, ok, hogy meg egyetemistta vagyok, de akkor is.

Latom rajtuk, hogy neheztelnek, de nem tudom mi lehet az igazi ok, ti mit gondoltok?

Ra fogok majd kerdezni mindenkepp, de varok meg, hatha mondjak maguktol...

2016. febr. 26. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
39%
Lepontozod, aki nem azt válaszolja, amit te hallani szeretnél??? Tényleg nem vagy több 16 évesnél. Szellemileg legalábbis....
2016. febr. 26. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

ha nem tudod hogy mi az igazi ok, akkor +1 az elso velemenyehez.

sokkal idosebb mint te, es NOCSABASZ, meg akkor is ha nem tervezel komolyat, egy no aki tartja magat valamire nem all szoba ilyen ferfival...

2016. febr. 26. 19:48
 13/17 anonim ***** válasza:
53%
Milyen valódi dolog? Kell még más azon kívül, hogy te leszel az sokadik nő akit felpróbál, majd kihajít?
2016. febr. 26. 20:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem az a bajuk,hogy nem te mondtad el nekik,hanem egy közösségi oldalról tudták meg
2016. febr. 26. 20:57
 15/17 anonim ***** válasza:
22%

Biztos azt hiszik, hogy te valami örökre szóló kapcsolatot keresel - fel se merül bennük, hogy nem, vagy nem feltétlenül.

Az ő idejükben ugyanis kevesebb volt a laza kapcsolat, az is inkább a nyilvánosság kizárásával, mert túl sok volt az olyan csekély értelműekből, mint itt az első válaszoló.

2016. febr. 26. 21:05
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A most 40-es, 50-es emberek idejében is voltak úgynevezett laza kapcsolatok, csak Facebook nem volt, ahol a falu bikái közszemlére is tehették az eredménytáblájukat.:D
2016. febr. 26. 21:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyetemre jársz, és nem tudod kitalálni, hogy mi nem tetszik a szüleidnek? Ugye ez vicc?
2016. febr. 26. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!