Az normális dolog hogy olyan a kapcsolatom az édesapámmal mintha legjobb barátok lennénk?
Figyelt kérdés
Kifejteném bővebben:
Olyan a kapcsolatom az édesapámmal mintha barátok lennénk.
Hallgat rám,tudom befolyásolni,megbízik bennem stb.
Ugyan az az érdeklődési körünk(autók,motorok) kedvenc márkánk, és általában a véleményünk is.
Tehát úgy tekint rám mint ha legjobb haverok lennénk.
Ő 44 éves én 16.
Nos mit gondoltok,jó ez így? Jól megvagyunk.
2016. márc. 26. 20:38
1/10 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy fiú vagyok :)
2016. márc. 26. 20:39
2/10 anonim válasza:
Ha neked jó, akkor nincs baj :)
3/10 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok a fiammal.
Egyedül neveltem fel.
51-20
4/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen kapcsolatom van még mai napig a szüleimmel =)
Mindent meg tudok velük beszélni, hallgatni egymás véleményere stb.
5/10 anonim válasza:
Lelki pajtik vagytok, szerintem ez áldás, hogy ilyen jó a kapcsolatotok. Becsüld őt meg nagyon
7/10 anonim válasza:
Ez sajnos nem mindenkinél van így,pedig szerintem nagyon szerencsés Vagy emiatt.Nem mindenkinek lehet ilyen különleges kapcsolata a szüleivel.Becsüld meg a dolgot!:)
8/10 anonim válasza:
Csak akkor normális, ha fegyelmezni is tud, ha kell. Egy szülőnek nem az az elsődleges feladata, hogy a gyerek haverja legyen.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon jó és tartsdd minél tovább vele azt a kapcsonatot, de azért ne felejtsdd el hogy ő az apád!!
10/10 anonim válasza:
én is hasonlóképp vagyok ezzel és örülök neki. 52/32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!