100. 000 forint zsebpénz 16 éves gyereknek? Ezek normálisak?
Én nem is értem hogy jut ilyen valaki eszébe!! Ráadásul a lány ruháit meg egyéb dolgait még mindig a szülei fizetik! dísznek meg kap mellé 100 ezer forintot amit nem is költ semmire ha mégis akkor könyvekre! Normális az ilyen szülő??
Én egyáltalán nem adok zsebpénzt a gyerekemnek mert fölösleges. Ha mégis akkor 2-3 ezer forintot és szerintem ez a normális.
Nem is értem a gyereknek hogy van pofája elfogadni ha a szüleinek már nincs esze! Dolgozni meg persze nem dolgozik,én ennyi idősen bőven diákmunkáztam.
"ebben az országban,,?Mi baj ezzel az országgal? Nem a legjobb, oké de egy erős közepes.
Amúgy apám szülei pl gyári munkásként éltek, apám most jőlmenő fogorvos emeletes kertesházzal. Minden lopás nélkül
Nem értem minek tetted fel ezt a kérdést.
Mi közöd van hozzá ?
Mindenki annyit ad a gyerekének amennyit a lehetőségei szerint tud, szerintem ez a normális.
Meg mi az, hogy (hogy van pofája elfogadni) kedves kérdező szerintem tedd fel magadnak a kérdést , te 16 évesen elfogadtad volna vagy inkább mentél volna diák-munkázni ?
"Ahelyett hogy a szegényeknek adnák a pénzt"
na ez megint egy qrva nagy közhely.. ha neked lenni annyi mint nekik, te sem adakoznád el, hidd el.. álszent vagy és irigy kérdező.. ha nálam dolgoznál és látnám ezt a kérdést, biztos kivágnálak én is.
Jaj, persze, de odaadnád az összeset a szegényeknek... irigy vagy, mint a franc. Persze, aki gazdag, az már lop. Talán magadba kellene nézned, hogy tényleg az-e a jó, amit te csinálsz a gyerekeiddel, vagy amit veled csináltak anno. Arról te tehetsz, hogy csak takarításra vagy jó, és megkeresed a minimálbért, ha szerencsés vagy... inkább tanultál volna jól diákmunka helyett. Pont ezért kell tanulni, hogy az ember ne a csupasz fenekével indítsa el a gyereket az életbe. Ha jól nevelik mellé, akkor tudni fogja, hogy tanulni, dolgozni kell a pénzért cserébe. A lány is OLVAS mellette, képzi magát.
Helyette vered magad arra, hogy jaj, jaj, mekkora király szülő vagy akkor, ha nagy néha 2e Ft-ot adsz a 16 éves gyerekednek HAVONTA. Talán ha adnál és rendszeresen, akkor jobban megtanulná beosztani a pénzét, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!