Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 100. 000 forint zsebpénz 16...

100. 000 forint zsebpénz 16 éves gyereknek? Ezek normálisak?

Figyelt kérdés

Én nem is értem hogy jut ilyen valaki eszébe!! Ráadásul a lány ruháit meg egyéb dolgait még mindig a szülei fizetik! dísznek meg kap mellé 100 ezer forintot amit nem is költ semmire ha mégis akkor könyvekre! Normális az ilyen szülő??

Én egyáltalán nem adok zsebpénzt a gyerekemnek mert fölösleges. Ha mégis akkor 2-3 ezer forintot és szerintem ez a normális.

Nem is értem a gyereknek hogy van pofája elfogadni ha a szüleinek már nincs esze! Dolgozni meg persze nem dolgozik,én ennyi idősen bőven diákmunkáztam.

2016. ápr. 11. 21:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
69%

#39 nagyon jól mondja, nállunk is ezvolt...szóljak ha kell alapon ment aztán ha szóltam sosem kaptam :D

Aztán amikor nagyobb összeget adtak akkor meg hülyeségekre költetem.

Egyébkent kérdező....szerintem 10 ből 9 szülő ha tehetné milliókat is adna, mert a gyereke!

2016. ápr. 12. 11:33
 42/86 anonim ***** válasza:
86%
Nem költi semmire, legalábbis csak könyvekre. Felnőtt korában szép vagyona lesz. Mi ezzel a probléma?
2016. ápr. 12. 12:30
 43/86 anonim ***** válasza:
3%

Spadeseven: attól fogja kevesebbnek gondolni magát, hogy veszíteni fog ezzel a csemetével szemben a legtöbb területen. azt fogja látni, hogy ő kibonthatja magát ezer területen, ő meg be van szorítva iszonyatosan, mert nem tudja megvenni szabadon az eszközöket hozzá, hogy kísérletezzen.

Tanulásban is rengeteg előny a pénz. Az, hogy anyagi dolgokkal nem kell küzdened közben egyáltalán. Hogy minden eszköz adott. Magántanároktól a felszerelésekig, a külföldi lehetőségeken át, addig, hogy milyen állások adottak, milyen kapcsolatrendszeren keresztül.

2016. ápr. 12. 12:51
 44/86 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, Te ékes példája vagy az ostoba, fröcsögő, negatív magyar "embernek"

Ugyan mi az isten közöd van ahhoz, hogy más hogy bánik a gyerekével, és mennyi pénzt ad neki????

Az írásodból, és még jó pár nagyon okos hozzászóló írásából le jön, hogy ti valami hihetetlenül jó, és értékes embernek képzelitek magatokat azért, mert csórók vagytok, és nincs egy árva vasatok se. Talán elkéne gondolkozni, hogy miért is nincs...De ne válaszoljon senki, tudom, én egy idióta vagyok aki nem látja az ország helyzetét. Aha. Mert nektek biztos kést szorítanak a nyakatokhoz minden reggel amikor elindultok a rabszolgamunkába..... szánalmasok vagytok egytől egyig. És attól mert nincs pénzetek, attól még rohadtul nem lesztek jobb emberek. Mint azt a kommentjeitek is tükrözi. Akiben van egy csepp intelligencia az nem mások életével foglalkozik, hanem a sajátjával, és igyekszik a fröcsögés helyett a saját életét jobbá tenni. Rinyálás helyet.....

2016. ápr. 12. 13:26
 45/86 anonim ***** válasza:
84%

Normális. "kap mellé 100 ezer forintot amit nem is költ semmire ha mégis akkor könyvekre!" ebből főleg látszik. Felelősségteljes a csaj és nem arra veri el a pénzét, hogy a helyi diszkóban grey gooset vedeljen a kis barátnőivel. Ha megtehetik hagy kapjon a lány annyit, adjanak neki nyugodtan.

Szerintem minden szülő a lehető legtöbbet akarja megadni a gyerekének, főleg ha az arra érdemleges.

2016. ápr. 12. 13:32
 46/86 anonim ***** válasza:
48%
43-as! Mit kell kísérletezni az iskolában? Fogod, leülsz, megtanulod. Ha nem megy, majd otthon. Vagy mivel kapcsolatban kísérleteznél, nem is értem. Mellesleg miféle magántanár kell az általános iskolai anyaghoz? Azt egy szülő is el tudja magyarázni... ha akarja. A középiskolai dolgok kb ilyenek, de azt meg a diákok többsége megoldja önerőből. Egyetemen meg tudod mennyit ér a pénz... max a tandíjra elég. Viszont a zh-k és a vizsgák alatt mindenki egyenlő. Voltak szegényebb, és voltak gazdagabb tanulótársaim. Egyik sem a szülei pénze miatt kapott jobb jegyet a másiknál. Ez csak kifogás. Persze biztos könnyebb, ha az anyagi helyzetre fogjuk, hogy nem tudjuk megtanulni az anyagot, vagy szimplán csak nincs tehetségünk valamiben.
2016. ápr. 12. 13:36
 47/86 anonim ***** válasza:
5%
Akinek nincs pénze tandíjra az hogy tanuljon?
2016. ápr. 12. 13:42
 48/86 anonim ***** válasza:
88%
Államilag támogatott képzés? Bár igaz, ahhoz kell némi átlag is.
2016. ápr. 12. 13:53
 49/86 anonim ***** válasza:
66%

Kedves utolsó!

Képzeld el, vannak ám államilag finanszírozott helyek is az egyetemeken. Most gondolom nagyon megdöbbentettelek. És tudod hogy oda hogy lehet bejutni???? Úgy, hogy írni kell egy erős érettségit, emeltszintüvel együtt természetesen. És tudod hogy hogy lehet jól megírni jól az érettségit?? ÚGY HA TANUL RÁ A GYEREK!!!!!!!!!!!!!!!!! Durva mi?

(azt gondolom te se gondolod komolyan, hogy tárgyanként 2-3 magántanárral lehet csak jól teljesíteni......)

2016. ápr. 12. 13:54
 50/86 anonim ***** válasza:
48%
javítom: Kedves 47-esnek szólt az előző kommentem
2016. ápr. 12. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!