Igaza van anyukámnak? 16/L
Normál tempóban 10 percre van tőlem a suli, ha sietek 5. Reggel, ha tesi az első, akkor a tesi cuccom veszem fel, mert szerintem felesleges arra a 10 percre felvenni a rendes ruhámat, úgyis egyből az öltözőbe megyek, ha beérek. A póló nem látszik, mert van rajtam pulcsi, kabát, a nadrág meg egy futónadrág, nem hinném, hogy foglalkoznak vele az emberek, sose figyelgetik.
Viszont! Anyukám (ő hozta fel ezt az egész dolgot) eléggé furcsa szokás, azt mondja, nem való utcán tesi cuccban lenni. DE! 1. Felesleges felvenni arra a kis időre rendes ruhát, ha utána úgyis le kell vennem. Mert ha nem első órán lenne, akkor rendesben mennék, de így szerintem felesleges. 2. Ahogy bemegyek, egyből irány az öltöző, tehát ha rendesben mennék, akkor is egyből öltöznöm kellene. 3. Nem látja senki 4. Sokkal kényelmesebb, mint a farmer.
Szerintetek anyumnak van igaza, és tényleg furcsa szokás, nem utcára való, stb...?
Azt még hozzátenném, hogy nem én mentem oda hozzá eszeket elmondani, hanem ő hozzám.
Figyelj, vannak emberek, akik mindenhova melegítőben, lenőtt hajjal, félkoszosan mennek... Na ez nem az a helyzet.
A szülők gyakran belekötnek abba, ami furcsa nekik elsőre. Nem rákérdeznek, hogy miért csinálod így, nem akarják megérteni egyáltalán, csak letolják az embert mint egy úthenger, és anélkül, hogy esélyt adnak a magyarázatra, mennek tovább. Nem tudom, a te édesanyád milyen, ha általában nem ilyen, örülj neki.
Én nem tudom egyébként ez miért annyira lényeges kérdés, hogy szóljon miatta. Ha mínusz húsz van, ne csak egy szál melegítőt vegyél fel, mert megfázol, mindenkor máskor mindegy, szerintem reggel úgy se lát senki semmit, én ha épp nem aludnék teljesen, és látnálak így reggel, ha egyáltalán feltűnne a nadrág, azt hinném, hogy edzésre mész és ennyi... Szóval nincs igaza. Mondd meg neki nyugodtan, hogy ha ez a legnagyobb baja, akkor szerencsés. :D
Köszi a válaszokat:)
Am a tesi ruha nem látszik, mivel szokott rajtam kabát lenni. Tehát anyának nem az (volt) a baja, hogy nem akarja, hogy mások lássák, hanem, hogy nem vagyok képes itthon felöltözni, az az 5perc mit számít, stb. Szval szerinte azért, mert lusta vagyok, szerintem meg így praktikusabb:D
(Ja, és nem szoktam mamuszban, becsavart hajjal közértbe menni;) mamuszt nem hordok, hajcsavaróm nincs, és nem járok közértbe:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!