Igaza van anyukámnak?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt az ikertesómmal elmentünk fodrászhoz. Előtte mondtam anyának, hogy szeretném (az egyébként sötét szőke) hajam be melíroztatni, hogy napszívta hatása legyen. Rábólintott, megkaptuk a rávalót. 10 perce, hogy hazajöttünk teljesen kivolt akadva, mert a tesómmal már nem voltunk egyformák (ő csak vágatott belőle). Azt mondta, hogy ő azt hitte, hogy mindketten szeretnénk befesetetni a hajunkat. Egyszerűen nem értem... Ekkora baj, hogy másképp szeretnénk kinézni???2015. nov. 29. 11:53
1/25 anonim 

válasza:

Nincs igaza.
Teljesen normális igény, hogy nem szeretnél teljesen olyan lenni, mint az ikred.
Anyukád valószínűleg még leragadt a "jaj de cukik, hogy egyformák" állapotnál.
2/25 anonim 

válasza:

Az előttem szólóhoz csatlakoznék.
4/25 A kérdező kommentje:
És ez ellen tudok valamit tenni vagy fogadjam el, hogy haragszik rám?
2015. nov. 29. 12:08
5/25 anonim 

válasza:

Egyáltalán nincs igaza! Nem kell egyformának lennetek! Jogotok van mindkettőtöknek úgy kinézni, ahogyan szeretnétek.
6/25 anonim 

válasza:

Ne foglalkozz vele. Nem csináltál semmi rosszat. Majd megnyugszik és megszokja.
7/25 anonim válasza:
Nagyon nincs igaza. Próbáld meg elmagyarázni neki, hogy attól még, hogy ugyanúgy néztek ki, két teljesen más személyiség vagytok. Ha ezt nem látja be, akkor valami baj van anyukáddal.
8/25 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy szerinte ezzel azt sugalljuk a külvilág felé, hogy utáljuk egymást... Egyszerűen nem értem az összefüggést :DDD
Bár mondjuk már egyszer réggebben is volt balhé abból, hogy a tesóm levágta a haját válig nekem meg lapockáig érő volt...
2015. nov. 29. 12:25
9/25 anonim válasza:
És amikor a tesód levágta a haját mit szólt? Akkor meddig haragudott?
10/25 A kérdező kommentje:
Semmit. Engem elvitt fodrászhoz és az enyémet is levágták ugyan olyanra...
2015. nov. 29. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!