Anyukámnak igaza van? (lent)
Ne légy naiv! Ha ott alszol egy fiúnál, akkor ő szexet is akar! Nem valószínű, hogy tudomásul veszi, ha nemet mondasz!
Az ott alvás csak erről szól.
Hát mit gondoljon, te csacsi, mit akartok csinálni a barátoddal a paplan alatt??? Bújócskázni?
Talán először vidd el a fiút magatokhoz és aludjon ő ott, akkor talán nyugodtabb lesz Anyukád.
17 éves vagyok, és megkérdeztem a barátomat, ő is azt mondta hogy nem akar engem lefektetni.
A válaszokat mindenkinek köszönöm.
Ömm, hát 17 évesen kicsit már túlzás, amit Anyud csinál. De az is, amennyire te a szívedre veszed a dolgot. Azt hittem, max. 14 vagy. (17 évesen már nem feltétlen attól látjuk jónak a szüleinket, mert megveszik, amit akarunk...)
Egyébként Te magad is úgy írsz, mintha a világ legvége, és egyben megvetendő bűncselekmény lenne, ha lefekszel a szerelmeddel. "megkérdeztem hogy ezt gondolja rólam" és "én ilyet semmi pénzért nem csinálnék felnőtt koromig". Vagy nem vagy 17, vagy nagyon éretlen vagy - mondjuk utóbbi esetben ezt tudod is magadról.
És igen, elhiszem, hogy nem mindig minden tizenéves fekszik le az aktuális barátjával/barátnőjével, aki ott alszik a másiknál. De azért lássuk be, elég nagy rá az esély, hogy mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!