SOS Igaza van anyukámnak? Vagy miért csinálja ezt?
Napokban van a 18. szülinapom.Nem terveztem semmi bulit, sőt baromira sz*r ez a nap...
Nah a lényeg, egy barátnőm mondta, h aludjak ott nála(12kmre lakik tölem), és h csinálunk vmi csajos pizsi bulit vagy vmit... Mondtam anyukámnak, még nem mondott rá semmit. De nem nagyon szeretne elengedni. Eddig egyszer sem aludhattam ott nála. Mondtam neki, h legalább most a 18. szülinapomon.
Igaz, h a lánnyal még csak párszor találkozott futólag. De ismeri őt, tudja hol lakik. Nah most anyunak az a baja, h nem jön hozzánk a barátnőm, ez is igaz inkább náluk szoktunk bulizni. De akk is. Most az egyszer nem leehtne, h ott aludjak???
Igen kicsit tényleg szigorú, de biztos nagyon félt!:)
Szerintem segíts neki egy kicsit a konyhában, főzz vacsit, mosogass el rakj rendet a lakásban és este egy meghitt vacsora közben amikor már jó kedve hozd fel ezt a témát újra.
Mond meg Neki, hogy vigyázni fogsz magadra, nem csináltok semmi rosszat, nem lesznek ott fiúk és a barátnőd anyukája is ott lesz...stb!:)
Tuti lesz a siker!;)
Most az az ajándékom, h csinálhatom a jogsit...
Áhh, nem tudom, de már a sírógörcs keringet. Miért ilyen nehéz ez?? Olyan nyomorlut életem van. Alig vannak barátaim(akik vannak isn em tom, h igaz barátok-e)fiúm sincs... Ennyit miért nem lehet megtenni?
szerintem ülj le és beszéljétek át a dolgokat. mondd el neki felnőttesen, hogy miért olyan fontos neked, hogy elengedjen. viselkedj nyugodtan és próbáld észérvekkel meggyőzni. mondd neki, hogy végülis csak egyszer 18 éves az ember és teljesen megbízhat benned.
én úgy gondolom, hogy csak félt. nem a szigorúságról van szó, csupán a féltésről. végülis felnősz... (: sokan ezt nagyon nehezen élik meg és úgy gondolják, ha egyszer kiengednek a kezükből, akkor végleg elveszítenek. nyugtasd meg, hogy szereted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!