Igaza van anyukámnak? (anyósommal kapcsolatban)
Nem akarok regényt írni, a lényeg, hogy én december első 3 hetében nagyon elfoglalt vagyok, ezért szeretem már előtte megvenni a karácsonyi ajándékokat. Most nem sikerült anyósomnak megvenni időben, hiába kértem a férjemet, hogy intézzük el (megvettem volna én, csak ki kellett volna valamit találni és még abban is segítettem volna). A férjemet nem érdekelte különösebben, ezért mondtam neki (már többször), hogy mostmár intézze el egyedül, én nem érek rá. Azóta se történik semmi.
Anyukámmal beszélgettem és mondtam neki, hogy jól meg fogom szívni, mert mehetek majd 23-án ajándékért, mert úgyse fogja a férjem elintézni. Erre anyukám közölte velem, hogy az én dolgom anyósomnak ajándékot venni, nem a férjemé.
nincs igaza
a kettőtök dolga...
Én tuti kiborulnék a férjemnek, és ha nem venne ajándékot én nem mennék át a szüleihez...
Viszont azért mert húzza, nem jelenti azt, hogy nem is fog semmit tenni, az én férjem is szeret mindent az utolsó pillanatra hagyni..
Szerintem közösen kellett volna elmennetek. Ha a férjednek ez büdös volt, akkor idén meg fogja szívni a dolgot, mert nem kap az anyja semmit sem.
Nálunk egyébként csak a gyerekek kapnak ajándékot a többiek gasztroajándékot kapnak mert szeretek sütni meg ilyesmi. Nem mellesleg az összes tortát, sütit én csinálom mind anyámnak, mind anyósomnak (egész évben). Szóval részünkről ez az ajándék.
Nincs igaza. Nálunk is ez a helyzet: az én családomnak minden megvan, párom családtagjai közül csak annak, akinek én megvettem.
Évek óta ez van.
Nem rugózok rajta. Ha neki így megfelel, egészségére. Én nem fogok 22-23-án ajándékért futkosni a 2 éves gyerekkel főzés és díszítés helyett.
utolsó, szerintem ez nincs így
nálunk nincs így.
Apukám és a férjem is hathatósan kiveszi a részét az ötletelésből, a kivitelezésből még jobban.
Ha pl én találok ki valamit, van, hogy a férjem szerzi be..
Most az, akinek nincs felesége nem lepi meg semmivel a szeretteit?
Az előző válaszolóval egyetértek abban, hogy a nőknek ez jobban megy, de szerintem ettől függetlenül nincs igaza anyukádnak.
A párom szüleinek adott ajándékokat (ahogy az én szüleimnek adottakat is), együtt választjuk ki, együtt vesszük meg, mert bár lehet, hogy nekem mint nőnek ez jobban megy, de azért fontos a párom a véleménye, plusz simán lehet, hogy amit kitalálok, olyanjuk már van, csak én még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!