Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van anyukámnak? 16/L

Igaza van anyukámnak? 16/L

Figyelt kérdés

Normál tempóban 10 percre van tőlem a suli, ha sietek 5. Reggel, ha tesi az első, akkor a tesi cuccom veszem fel, mert szerintem felesleges arra a 10 percre felvenni a rendes ruhámat, úgyis egyből az öltözőbe megyek, ha beérek. A póló nem látszik, mert van rajtam pulcsi, kabát, a nadrág meg egy futónadrág, nem hinném, hogy foglalkoznak vele az emberek, sose figyelgetik.

Viszont! Anyukám (ő hozta fel ezt az egész dolgot) eléggé furcsa szokás, azt mondja, nem való utcán tesi cuccban lenni. DE! 1. Felesleges felvenni arra a kis időre rendes ruhát, ha utána úgyis le kell vennem. Mert ha nem első órán lenne, akkor rendesben mennék, de így szerintem felesleges. 2. Ahogy bemegyek, egyből irány az öltöző, tehát ha rendesben mennék, akkor is egyből öltöznöm kellene. 3. Nem látja senki 4. Sokkal kényelmesebb, mint a farmer.

Szerintetek anyumnak van igaza, és tényleg furcsa szokás, nem utcára való, stb...?

Azt még hozzátenném, hogy nem én mentem oda hozzá eszeket elmondani, hanem ő hozzám.

2016. ápr. 7. 18:26
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%
Nem járok tesiórára, de ha járnék valószínűleg én is így csinálnám, még akkor is ha busszal mennék.
2016. ápr. 7. 21:26
 22/34 anonim ***** válasza:
9%
Aztán később otthonkában, mamuszban, becsavart hajjal ugrasz le a közértbe?
2016. ápr. 7. 21:42
 23/34 anonim ***** válasza:
81%
Mikor az egyetemen volt tesim, a fel varoson keresztul buszoztam treningruhaban meg edzocipoben...senki nem szolt egy szot se! :D
2016. ápr. 7. 21:42
 24/34 anonim ***** válasza:
73%

Simán lehet abba menni,elvégre kocogni is abbajárnak le...Én például amikor kimentem a Margit-szigetre futni,akkor bkval is abba szálltam fel,körülményes lett volna átöltözni+hova rakom a cuccot amíg futok?

Persze az már más kérdés,hogy anyukád milyen.Mennyi diktatórikus nevelést akar folytatni,mennyire meggyőzhető,stb.

2016. ápr. 7. 22:41
 25/34 anonim ***** válasza:
Neked van igzad.
2016. ápr. 7. 22:45
 26/34 anonim ***** válasza:
Szerintem neked van igazad. Én is így csináltam régebben, amikor volt első órán tesim. :D
2016. ápr. 8. 00:11
 27/34 anonim ***** válasza:
Az én gimimnek nagyon pici tornaterme volt, ezért tavasszal, amikor a kétezer méteres futást kellett gyakorolni, el kellett sétálni a sportpályára, ami úgy 15 percnyire volt, ott meg nyilván nem volt lehetőség öltözésre, szóval mindenki tesiruhában ment, mégsem akadt fenn rajt senki. Szerintem az sem gáz, ha úgy mész el suliba, ha nem kell sokat sétálnod és nem néz ki igénytelenül a szerelésed.
2016. ápr. 8. 00:48
 28/34 anonim ***** válasza:

Anyud valószínűleg aggódást érez, félti a lelkedet attól, hogy elítélnek, vagy hogy őt ítélik meg, hogy hagyja a lányát nem utcára való ruhában lenni.

Anyuddal kell megbeszélni, hogy ne féljen a külsőségektől, megítéléstől.

Valóban tényleg senki sem érdekel ki mit hord. Max aki megnéz, az tudni fogja, hogy tesi lesz az első órád, azt csá :)

2016. ápr. 8. 09:18
 29/34 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem illik nem utcai ruhában utcán lenni, kiv. ha az ember edz. De egy futónadrág nem vészes, mert mégsem macinaci. Mondjuk akkor, ha a fenekedet eltakarja a póló vagy a kabát.
2016. ápr. 8. 11:29
 30/34 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem anyud arra oktat ezzel, hogy bár az életben sokszor van igazad, a hatalom akkor is mindent megtehet. :)
2016. ápr. 8. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!