Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van anyukámnak? 16/L

Igaza van anyukámnak? 16/L

Figyelt kérdés

Normál tempóban 10 percre van tőlem a suli, ha sietek 5. Reggel, ha tesi az első, akkor a tesi cuccom veszem fel, mert szerintem felesleges arra a 10 percre felvenni a rendes ruhámat, úgyis egyből az öltözőbe megyek, ha beérek. A póló nem látszik, mert van rajtam pulcsi, kabát, a nadrág meg egy futónadrág, nem hinném, hogy foglalkoznak vele az emberek, sose figyelgetik.

Viszont! Anyukám (ő hozta fel ezt az egész dolgot) eléggé furcsa szokás, azt mondja, nem való utcán tesi cuccban lenni. DE! 1. Felesleges felvenni arra a kis időre rendes ruhát, ha utána úgyis le kell vennem. Mert ha nem első órán lenne, akkor rendesben mennék, de így szerintem felesleges. 2. Ahogy bemegyek, egyből irány az öltöző, tehát ha rendesben mennék, akkor is egyből öltöznöm kellene. 3. Nem látja senki 4. Sokkal kényelmesebb, mint a farmer.

Szerintetek anyumnak van igaza, és tényleg furcsa szokás, nem utcára való, stb...?

Azt még hozzátenném, hogy nem én mentem oda hozzá eszeket elmondani, hanem ő hozzám.

2016. ápr. 7. 18:26
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

#9: már lezártuk. Csak kíváncsi voltam a ti véleményetekre.

#10: mármint én vagyok a proli? Ha igen, miért is?

2016. ápr. 7. 19:01
 12/34 anonim ***** válasza:
86%
Semmi gond vele. Anno meg az uszodresszt is felvettuk otthon...
2016. ápr. 7. 19:28
 13/34 $$$$$ ***** válasza:
87%

Persze hoyg nincs benne semmi. Miért lenne baj? Most arra az 10 percre minek vegye fel a rendes ruháját. ? Nekem 20-25 perc a busz ut még is van hogy munkás ruhába megyek amikor gyakszival kezdünk.

És nem érzem emiatt kevesebbnek magam....

2016. ápr. 7. 19:32
 14/34 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem normális és időtakarékos amennyiben tesi óra után átveszed az összeizzadt ruhát. Egy sima fekete futónadrág eleve úgy néz ki, mint egy leggings, azt meg boldog boldogtalan hordja az utcán. (és a futónadrág legalább nem átlátszó)

Ha ilyen közel laktam volna a sulihoz én is így mentem volna.

2016. ápr. 7. 19:56
 15/34 anonim ***** válasza:
74%
Anyád csak túllihegi. Ne foglalkozz vele, megtiltani meg úgyse tilthatja meg, hogy egy héten egy nap tesicuccban menj... :)
2016. ápr. 7. 20:18
 16/34 anonim ***** válasza:
40%
100x normalisabb dolog mint peldaul az, hogy tesi ora utan a budos izzadt testedre felveszed az utcai ruhadat es abba vagy egesz nap megis mindenki ezt csinalja es senki nem furcsallja.
2016. ápr. 7. 20:23
 17/34 anonim ***** válasza:
89%
Anyukád szerint nem való utcán tesi cuccban lenni??? Minket kint az utcán futtattak! Ha nem mentem volna ki tesi cuccban az utcára, egyest kaptam volna minden egyes tesiórán!
2016. ápr. 7. 20:30
 18/34 anonim ***** válasza:
86%
Én pasi vagyok. Senkit sem zavar, ha sport cuccban megyek az utcán. Nekünk ez nem ciki.
2016. ápr. 7. 21:05
 19/34 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem semmi baj nincs ezzel. Én is így szoktam :D soha senki nem akad fent rajta, hiszen egy szimpla póló meg egy testhez simuló nadrág.

18L

2016. ápr. 7. 21:06
 20/34 anonim ***** válasza:
70%

Menj futva a suliba és akkor nem mondhatja anyud, hogy nem való utcára.

(egy kis tesi óra előtti bemelegítés)

de am felhozhatod példaként, hogy sok hülye gyerek mászkál napközbe, meg egész nap melegítő nadrágba

2016. ápr. 7. 21:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!