Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Igaza van anyukámnak? 16/L

Igaza van anyukámnak? 16/L

Figyelt kérdés

Normál tempóban 10 percre van tőlem a suli, ha sietek 5. Reggel, ha tesi az első, akkor a tesi cuccom veszem fel, mert szerintem felesleges arra a 10 percre felvenni a rendes ruhámat, úgyis egyből az öltözőbe megyek, ha beérek. A póló nem látszik, mert van rajtam pulcsi, kabát, a nadrág meg egy futónadrág, nem hinném, hogy foglalkoznak vele az emberek, sose figyelgetik.

Viszont! Anyukám (ő hozta fel ezt az egész dolgot) eléggé furcsa szokás, azt mondja, nem való utcán tesi cuccban lenni. DE! 1. Felesleges felvenni arra a kis időre rendes ruhát, ha utána úgyis le kell vennem. Mert ha nem első órán lenne, akkor rendesben mennék, de így szerintem felesleges. 2. Ahogy bemegyek, egyből irány az öltöző, tehát ha rendesben mennék, akkor is egyből öltöznöm kellene. 3. Nem látja senki 4. Sokkal kényelmesebb, mint a farmer.

Szerintetek anyumnak van igaza, és tényleg furcsa szokás, nem utcára való, stb...?

Azt még hozzátenném, hogy nem én mentem oda hozzá eszeket elmondani, hanem ő hozzám.

2016. ápr. 7. 18:26
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
53%
Sose tudni kinek van igaza de mindig tudható ki a főnök.
2016. ápr. 7. 18:28
 2/34 anonim ***** válasza:
91%
Alapból én sem mennék a városban sétálgatni futócuccban. De amikor az első órám tesi volt, én is átöltözve mentem arra a kemény 10 perc sétára. Anyukád kicsit túllihegi... Mondd meg neki, hogy nyugi, ígéred, moziba nem ebben a szerkóban mész este. ;)
2016. ápr. 7. 18:30
 3/34 A kérdező kommentje:
Szóval most csak azért van anyának igaza, mert ő az idősebb? Ez nem király-szolga szerepjáték...
2016. ápr. 7. 18:30
 4/34 A kérdező kommentje:
2: Hát igen, amúgy nem iylenekben szoktam járkálni:D
2016. ápr. 7. 18:31
 5/34 anonim ***** válasza:
91%
Ez a te döntésed. Szerintem teljesen elfogadható. Sosem fogsz tudni úgy felöltözni hogy mindenkinek egyformán megfelelj. A legfontosabb hogy önmagadnak feleljen meg az öltözéked.
2016. ápr. 7. 18:33
 6/34 $$$$$ ***** válasza:
89%

Szerintem sincs benne semmi :D .

Teljesen normális .

Mi csütörtökön gyakszival kezdünk és az osztály nagyja alapból munkás ruhában jön :D

és az se jobbint a tesi cucc. Szóval szerintem lazán lehet alapból tesi cuccban menni :)

2016. ápr. 7. 18:39
 7/34 A kérdező kommentje:

Igazad van. Bár most nem igazán a megfelelő öltözetről volt szó. Hanem, hogy felesleges-e rendesben menni arra a kis időre, vagy nem utcára való a tesi ruha.

Bár lehet én értettem félre.

2016. ápr. 7. 18:40
 8/34 A kérdező kommentje:
#6: akkor tényleg nem én vagyok a furcsa:D
2016. ápr. 7. 18:41
 9/34 anonim ***** válasza:
91%

lehet tesi cuccban menni... hiszen gondolj csak a futókra..

és csak odasétálsz az iskolához. Üljetek le és beszéljétek meg a dolgot.

2016. ápr. 7. 18:44
 10/34 anonim ***** válasza:
4%
Proli dolog, de végül is kiért ne?
2016. ápr. 7. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!