Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha a szüleim...

Mit lehet tenni, ha a szüleim miatt már egy roncs vagyok?

Figyelt kérdés

Hitelek miatt állandó veszekedés a pénzen, aztán megcsalás miatt újrakezdés, de nem megy, mert napi szinten terrorizálja egyik fél a másikat pedig elvileg megbocsájtotta.

Tanuló vagyok, tegnap hajnali 4-ig nem tudtam elaludni, akkor is csak azért, mert ittam citromfű teát, 2 gyógyszerrel fejfájásra.

Eddig ment is az őrjöngés egymással.

130/110 -re ment a vérnyomásom, 122-es pulzussal, nyugalmi helyzetben

Össze is estem nagyon rossz volt.

Egyszerűen nem bírom,folyton öngyilkossággal fenyegetnek ha el akarok költözni (a barátomnál lenne helyem)

Nem tudom elvégezni a sulit így, nem alszom éjjel, a suliban ha ott vagyok sem tudok koncentrálni...

Lassan 2 éve megy a veszekedés a pénz(telenség)en...most meg még a megcsalás is

Miért nem lehet nyugiban elválni és felnőtt módjára viselkedni? Mi értelme van így együtt , erőltetve?

Elhúzzak a fenébe innen szó nélkül ? A jövőm fontos.

2016. ápr. 6. 14:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

"ne hagyj el"

hiába mondom, hogy nekem be kell fejeznem az iskolát.... és csak nyugalomban, legalább addig míg befejezem elmegyek innen de bőgés meg ne hagyj el meg vége az életüknek stb

2016. ápr. 6. 15:20
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

De az miért elhagyás? Más lakásban laksz? Azt akarják, hogy örökké velük élj. Akár hetente többször is találkozhattok. Nem értem őket, komolyan.

Bocsi a kérdésért, de isznak? Vagy szednek valamit? Nyugtató?

Én ilyen szülőkkel.... leülnék beszélni, hogy "elköltözöm, mert nem bírom ezeket a vitákat. Látogatlak titeket, szervezhetünk közös programokat."

2016. ápr. 6. 15:28
 13/28 A kérdező kommentje:
semmi ilyesmit nem csinálnak... alapból ilyenek, tegnap már megmondtam, hogy odaköltözök, mert nem bírom ezt már és a suli rovására megy... de akkor is bőgés...
2016. ápr. 6. 15:43
 14/28 anonim ***** válasza:
84%
De miért baj, hogy elköltözöl? mennyire lakik a barátod a szüleidtől?
2016. ápr. 6. 15:45
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én elköltöznék és kész, talán előtte adnék nekik egy ultimátumot, hogy abban az esetben maradok, ha semmi veszekedés nem lesz, utána úgyis veszekedni fognak, összepakolnám a cuccom, aztán éljenek boldogan a fantasztikus házasságukban. Egyébként enyhén szólva gyerekes öngyilkossággal fenyegetőzni egy 40-50 éves ember esetében.
2016. ápr. 6. 15:46
 16/28 A kérdező kommentje:

én vagyok itt az egyetlen felnőtt... sokszor úgy érzem...

20 km-re lakunk egymástól

2016. ápr. 6. 15:48
 17/28 anonim ***** válasza:
88%

20km az kutyaf..a. Az semmi.

Szerintem is te vagy az egyetlen felnőtt itt. Normális szülő támogatja a gyerekét.

Most mit akarnak? Hogy befejezd a sulit? vagy hogy ne tudj tanulni. Tudod mit? Mutasd meg ezeket a válaszokat nekik. Talán elgondolkoznak rajtuk.

2016. ápr. 6. 16:02
 18/28 A kérdező kommentje:
nem tudom, de nem bírom már ezt elviselni...
2016. ápr. 6. 16:06
 19/28 anonim ***** válasza:
88%
Akkor menj.
2016. ápr. 6. 16:10
 20/28 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon sajnálom! Ne add fel! Sajnos nagyon erősnek kell lenned és szinte csak magadra számíthatsz.

Ha tudsz, költözz el. Biztosítsd a szüleid arról, hogy ettől még nem hagyod el őket. (Bár meg sem érdemelnék, ahogy viselkednek veled)

Tudom milyen ez, valószínűleg sokkal, sokkal idősebb vagyok nálad, de még mindig a szüleim próbálják meghatározni az életem és nem akarnak elengedni maguk mellől.

2016. ápr. 6. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!