A szüleim nem normálisak! NEM BÍROK TOVÁBB ÍGY ELNI! mit tegyek?
Bocsi de ez hiszti. Beszelj veluk. Anya apa. Szeretnek ezt sportolni mert ez erdekel es ha engeditek akkor.... Ajanlj fel valamit. Hetvegente elmosogatsz. Latjak a komoly akaratot, es engednek.
22/l
Mivel töltitek a közös szombatokat? Csináltok valami programokat, ami miatt neked otthon kell lenned? Elég nehéz itt tanácsot adni. Olyannal nem tudsz mit kezdeni, mármint panaszt tenni bárhol is, hogy "szigorúak a szüleim, nem engednek el ide meg oda"..Amíg meg van mindened, ruha, kaja, iskoláztatnak és gondoskodnak rólad, addig senki sem fog beleavatkozni a dolgaitokba..
A barátaid gondolom mehetnek hozzád azért, vagy?
Én is voltam hasonló helyzetben..nem volt közös szobám (egy szobás volt a lakásunk)..a barátom várt kint hajnali 2 kor (nap közben ugyebár nem talizhattunk)..ruhástul befeküdtem az ágyba..megvártam, hogy elaludjon mindenki..betömtem egy párnát és egy pokrócot a helyemre és kiosontam..hajnali 5 kor meg vissza..Trükköztem rengeteget, mert egyszerűen nem lehetett másképp..Akkor voltam 16. Nem mondom, hogy most ez a legjobb megoldás, de vannak helyzetek amikor muszály trükközni..
Akkor szólj a gyámügyiseknek, hogy a szüleid akadályozzák az "életed kiteljesedését". Meglásd, az intézetben jobb lesz;)
Mit nem sportolhatsz például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!