A szüleim nem normálisak! NEM BÍROK TOVÁBB ÍGY ELNI! mit tegyek?
Amint betöltötted a 16. Évedet: diákmunka. Érettségi után: költözés. Mást nem tudsz tenni. Ne sírj! :)
Egy anyuka
Üdv a klubban, csak én már több, mint dupla annyi vagyok, mint te, és a szüleimnek semmi okuk nem volt, hogy ennyire korlátozzanak. Én összeszorítottam a fogamat, és tűrtem, lakásra gyűjtöttem, amint lehetett (az enyémek még azt is meg akarták akadályozni, hogy iskola mellett dolgozzak, évekig ment emiatt a vita, és mivel nem volt máshol laknom, ki kellett bírnom velük egy fedél alatt úgy, hogy közben mindenki eltávolodott tőlem, aki őket ismeri, amikor megvettem a lakásomat 30 évesen, anyám azért rágta a fülemet, hogy adjam el meg ők is eladják az övéket és vegyünk egy nagyobbat közösen, de maradjak velük).
Menj el dolgozni, amint lehet, kezdj el spórolni, és szakadj ki, amint tudsz, ha lehetőséged lesz, kollégiumba (nekem arra nem volt lehetőségem). Ha szerencsésebb leszel, mint én, hamarabb kikerülsz ebből, kívánom, hogy így legyen, én akárhányszor végiggondolom, ugyanezekkel a körülményekkel és lehetőségekkel, amik nekem voltak, nem tudtam volna jobban csinálni.
Kitartást, ha én végigcsináltam, és sikerült, akkor neked is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!