A szüleim elvárják, hogy MINDENNAP takarítsak ki! Mégis miért? Normálisak?
Milyen hibbant emberek takarítanak fel minden nap?
Ha kisgyerekkel él az ember rendben van, vagy kutyával. De istenem 16 évesen nem borítom ki a kakaót!
És elvárják, hogy minden nap mossak fel, pakoljak össze, takarítsak ki!
Normálisak?
Ki az a hibbant aki minden nap takarít otthon mikor nincs se kisgyerek, se kutya a lakásban?
f/16
Azt hiszem akkor én hibbant vagyok...
Se gyerek se kutya, csak ketten vagyok, de valamit minden nap csinalok.
Pedig nem vagyok tisztaságmániás, sőt egészen rendetlen vagyok.
De nincs olyan nap, hogy ne sörpörnék fel, 2-3 naponta felporszívózok,
1 héten 2szer port törlök(soha többé fekete bútort)
Mindennap kell mosogatni, ha főzök a konyhat feltörlöm utána.
Ez a takarítás napi 15-20 perc, így amikor nagyobb takarítást csinálok, nem szakadok meg.
Hetente kifertőtlenítem a wc-t kádat, és akilincseken kapcsolőkon végigszaladok fertőtlenítős szivaccsal...
Ha kitakarítasz egy nap, akkro másnap már csak az aznap hasznalt dolgokat kell eltenni, ha nem tetted meg használat után...
Másnap kb nem kell csinálni igy semmit, harmadnap felporszívózol, és letörlöd a port, negyednap megin csak amit aznap sinaltál.rumlit.. Nem bonyolult...
Nem azt akarják a szüleid, hogy mindennap takaríts, hanem azt, hogy mindennap tisztaság legyen és end..a kettő nem ugyanaz...
Szobám? Az egész lakást nekem KELL feltakarítanom! Most beteg vagyok, de délután mikor haza jövök az az első, hogy takarítanom kell, különben leordítják a fejem, hogy Ők dolgoznak, miattam, én meg semmit nem csinálok!
Tehát én takarítsak, ők hozzák a pénzt! Ja, és még tanuljak is mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!