Normálisak a szüleim?
A barátommal megbeszéltük, hogy ma találkozunk, ezért felkeltem fél 8-kor, hogy el tudjak készülni meg minden, csak amikor elkezdtem fogat mosni, nővérem beordibált nekem, hogy menjek ki, mert neki és a pasijának is wc-re kell menni -.- Én meg úgy voltam vele, hogy most nem fogom megvárni, amíg mind a ketten ott ülnek vagy fél óráig, úgyhogy mondtam, hogy várják meg, amíg megfürdök. Mellesleg a földszinten is van amúgy egy wc..De mindegy. És az a lényeg, hogy zuhanyzás közben apám kezdett el ordibálni, hogy mi az, hogy nem tudnak tőlem elmenni budira, úgyhogy takarodjak onnan kifelé, csak akkor már tiszta tusfürdő voltam, úgyhogy be akartam fejezni, erre elkezdett nekem apám üvölteni, hogy ha nem megyek ki most rögtön, akkor agyonver..És ezután mindenkivel ordibált és anyám is feljött és mondta nekem, hogy vele is ordibált ez a szerencsétlen, mert én olyan idióta vagyok. Meg tőle azt is megkaptam, hogy én mekkora önző nyomorék vagyok, hogy 2 ÓRAHOSSZÁIG folyatom a vizet (miközben alig voltam bent vagy 25 percig) Aztán apám ordítozni kezdett, hogy toljam le a pofámat, lementem, erre közölte velem, hogy egy semmirekellő rosszindulatú nem is tudja micsoda vagyok és hogy ha el merek menni itthonról, akkor agyonver..
És mindezt azért, mert nővérem meg a pasikája nem bírnak várni fél órát, amíg kész nem leszek és még a másik wc-re se hajlandók elmenni, csak ebbe az egybe..
Kinek van igaza?
Azért valamit mégis jól csinálnak szüleid, ha két szintes házban laktok.... Sokan örülnének ilyen hülye szülőknek. Köztük én is.
Üdv egy zuglói panellakásból
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel? Egyébként senki nem normális ott, úgy látom!
Miért nem mentél a "nem kedvelt" lenti fürdőszobába, ha tudtad, hogy civakodás lesz?
Tudom, elég volt öt perccel hamarabb elfoglalni, hogy megmutasd nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!