Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha a szüleim...

Mit lehet tenni, ha a szüleim miatt már egy roncs vagyok?

Figyelt kérdés

Hitelek miatt állandó veszekedés a pénzen, aztán megcsalás miatt újrakezdés, de nem megy, mert napi szinten terrorizálja egyik fél a másikat pedig elvileg megbocsájtotta.

Tanuló vagyok, tegnap hajnali 4-ig nem tudtam elaludni, akkor is csak azért, mert ittam citromfű teát, 2 gyógyszerrel fejfájásra.

Eddig ment is az őrjöngés egymással.

130/110 -re ment a vérnyomásom, 122-es pulzussal, nyugalmi helyzetben

Össze is estem nagyon rossz volt.

Egyszerűen nem bírom,folyton öngyilkossággal fenyegetnek ha el akarok költözni (a barátomnál lenne helyem)

Nem tudom elvégezni a sulit így, nem alszom éjjel, a suliban ha ott vagyok sem tudok koncentrálni...

Lassan 2 éve megy a veszekedés a pénz(telenség)en...most meg még a megcsalás is

Miért nem lehet nyugiban elválni és felnőtt módjára viselkedni? Mi értelme van így együtt , erőltetve?

Elhúzzak a fenébe innen szó nélkül ? A jövőm fontos.

2016. ápr. 6. 14:15
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
98%
Ha megteheted húzz el! Az ő problémájuk nem a te felelősséged, nem neked kell megoldani helyettük és pláne nem szenvedni miattuk. Tudom, hogy neked is nehéz, de hidd el, hogy nem lesz öngyilkos egyikőjük sem, ez csak amolyan fenyegetés, segítségkérés, provokáció. Ha legközelebb azzal fenyegetőznek, hogy öngyilkosok lesznek, akkor kötél helyett javasold nekik a főbelövést, mert az mégis csak elegánsabb, mint egy kötélen lógva összevissza sz*rják meg hugyozzák magukat. Ne félj, ezek után többé nem fognak ilyennel fenyegetőzni.
2016. ápr. 6. 14:26
 2/28 anonim ***** válasza:
96%
Nem lesznek öngyilkosok, ha lelépsz, ezzel csak fenyegetnek téged - és valószínűleg egymást is szokták vele. Hány éves vagy egyébként, hol tartasz a suliban? Milyen kilátásaid vannak? Mert oké, hogy a barátodhoz tudsz menni, de mikor tudsz elkezdeni dolgozni? Ott sem lakhatsz ingyen örökké.
2016. ápr. 6. 14:41
 3/28 anonim ***** válasza:
32%
Minek vállalnak ilyenek gyereket, nem értem. Szerintem menj el ha van rá lehetőséged. Sajnálom. Hány éves vagy?
2016. ápr. 6. 14:42
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Az a fontos, hogy hány éves vagy, mert ha nagykorú vagy akkor természetesen bármikor elhúzhatsz, ha kiskorú, akkor nehezebb ügy. Egyébként úgy gondolom, hogy nem kellene magadat tönkretenned azért, mert a szüleid veszekszenek, nem tudnád magad kicsit kivonni a veszekedéseik alól?
2016. ápr. 6. 14:44
 5/28 A kérdező kommentje:

hát én azt jól tudom, többek között azért sem nagyon örülnék neki, ha oda kéne költöznöm, mert én szeretnék bele adni pénzt a háztartásba... rosszul érezném így magam.... egyetemista vagyok, diákmunkából nem tudok annyit vállalni az órarendem miatt, hogy elegendő legyen élni és oda adni is...:( 1,5 múlva végzek, remélem ezt a félévet majdnem sikeresen végzem el, nagyon szét vagyok.

öngyilkosságra vissza térve...olyan világ van itt, hogy elmegyógyban szivesebben laknék, mint itt...

2016. ápr. 6. 14:45
 6/28 A kérdező kommentje:
elmehetnék igen, nagykorú vagyok, de "terrorizálnak" lelkileg ezekkel, meg bőgés,öngyilkosság, hogy ne hagyjam el stb.
2016. ápr. 6. 14:46
 7/28 A kérdező kommentje:

hétvégén a barátomnál vagyok, ott is zaklatnak telefonon, hogy elválnak, aztán másnap reggel, hogy minden tiszta lap és aztán kezdődik előröl az egész cirkusz...

ott is tiszta ideg vagyok, volt, hogy 6- kor aludtam el reggel, mert annyira ideges voltam, hogy vajon mi van iitthon, mire jövök haza, ki ölte meg magát, másikat, kit hivjak majd, ahogy belépek és véres minden stb.

2016. ápr. 6. 14:48
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Anyukád hívogat ezzel? Vagy esetleg mindketten? Nehezen tudom elképzelni a szitut. A helyedben tennék egy próbát, és legalább egy hétig nem mennék haza, ennyi időt biztosan a barátod szülei is elviselnek. Nem lesz senki öngyilkos, ettől nem kell félned. Nem lehet, hogy te parázod kicsit túl a dolgokat? A szüleid ha jól értem évek óta veszekszenek, eddig sem történt semmi baj.
2016. ápr. 6. 15:10
 9/28 A kérdező kommentje:

igen de egyre durvább... most már kikészültem, azt is mondtam, hogy addig nem jövök haza míg nem viselkednek felnőttként és normálisan...

igen ő hivogatott, meg h hivjam apám az meg nem vette fel mert be volt kattanva.. ha ott vagyok is kicsinálnak és azon agyalok ha mégse keresnek, hogy mit művelnek egymással

2016. ápr. 6. 15:12
 10/28 anonim ***** válasza:
84%

Én azt sem értem, hogy miért lenne nekik gond ha elmész. Én fősuli után elköltöztem másik városba tanulni, most külföldön élek, jobban örülnének ha többet találkozhatnánk, de támogatnak. Tudják, hogy nekem ez így jobb és megértik. Milyen indokokat hoznak fel? miért ragaszkodnak ennyire hozzád és ahhoz, hogy ott élj?

Beteggé tesznek, menj el. Ne tedd magad tönkre!! Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak.

2016. ápr. 6. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!