Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondolok arról az anyáról,...

Mit gondolok arról az anyáról, aki 12 éves lányát éjszaka egyedül hagyja?

Figyelt kérdés
Egy olyan társasházban, ahová a közelmúltban többször betörtek. (Amúgy jó környék, pont ezért...) Este/éjszaka hazaugrik hozzá, de megy is el.

2016. márc. 24. 21:48
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
84%
Talán nem véletlen, hogy nem áll le csacsogni a szomszédokkal, ha ilyenek laknak azon a "jó környéken", mint te.:-) Én se nagyon beszélgetek a szomszédokkal, nem sok van, de azok mind a tipikus otthon unatkozó, libegő függönyű öreglányok, akik nem tudják feldolgozni, hogy egyedülálló nőként honnan van annyi pénzem, hogy teljesen átalakíttattam, felújíttattam és berendeztem a lakást, emellett utazgatunk a gyerekeimmel, taníttatom őket, és nem kínaiból öltözünk. Napokig is voltak itthon egyedül, ha a munkám úgy hozta, (többek között) ennek eredménye, hogy nem úgy mentek egyetemre, hogy még egy tojást se tudnak megfőzni.
2016. márc. 25. 11:34
 42/53 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem is ismersz, honnan tudnád, milyen vagyok. Nagyon eltertunk a tárgytól. Azt hiszem, nem én vagyok, aki ítélkezik. Véleményekre voltam kíváncsi, es ilyeneket kapok 😃. Azt hiszem, masnak kellene elgondolkodnia. Jobban ismerem meg igy us az illető hölgyet, mint itt az ítélkezők engem.
2016. márc. 25. 12:07
 43/53 anonim ***** válasza:
78%
Akkor csak arra válaszolj miért foglalkozol Te más dolgával? Ki míkor hova megy,mit csinál.
2016. márc. 25. 12:15
 44/53 anonim ***** válasza:
71%

1. neked ehhez SEMMI KÖZÖD!

2. 12 éves már nem pici, én volt, h egy hétig egyedül voltam, mert anya kórházban (az utolsó 2-3 hónapját ott töltötte), apa pedig balcsin dolgozott. Szerdán hazaugrott hozzám meg bement anyához, de mennie is kellett vissza.

3. ha fél, hát istenkém, majd megtanul egyedül lenni... én is féltem eleinte, de tudtam, hogy apa nem jókedvéből megy el, hanem, hogy legyen mit ennünk.

2016. márc. 25. 12:22
 45/53 anonim ***** válasza:
52%

Nem lesz semmi baja.

7evesen 6kor elment itthinrol anyukam es sgyedul mentem iskolaba. 3.osztalyos korom ota minden nyaron reggel 7-d.u5ig egyedul vagyok itthon.

hetkozben delutanonkent is.

van hogy hetvegen is.

ha anyam elmegy aktualis palijahoz akkor ejjel is.

11 evesen is voltam egyedul ejjel.

12 eves koromig panikbeteg voltam,megis egyedul hagyott anyukam.

es itt vagyok.

(Jelenleg 13 vagyok.)

nem fog belehalni ha nincs mindig valaki aki kinyalja a val*gat.

Neked meg mi kozod van amugyis hozza?

foglalkozz a sajat dolgoddal.

2016. márc. 25. 12:36
 46/53 anonim ***** válasza:
17%

Kenyszerbol munka eseten megertenem, es ennyi idosen mar joesellyel tud vigyazni magara.

De ha szorakozni, mulatozni jar el ejszaka akkor nem. Akkor egy onzo dog, akinek a szorakozas fontosabb mint a gyereke.

2016. márc. 25. 13:08
 47/53 anonim ***** válasza:
63%

Anyam nekem ejszaka dolgozott rengetegszer (ilyen beosztasa volt), szoval kb 10 eves koromtol kezdodoen rengetegszer voltam egyedul otthon ejjel.

Ez ugy nezett ki, hogy mire delutan hazaertem mar dolgozni ment es hajnalban ert haza.

El tudtam latni magam, nem volt soha semmi baj. Gondolom okkal van ott is igy.

2016. márc. 25. 13:09
 48/53 anonim ***** válasza:
57%

Régen egy barátnőmmel laktam itt, ahol most a férjemmel és a babánkkal. A barátnőmnek és nekem is barna hajunk volt, hasonlítunk is, alkatunk is azonos.

A szomszédainkat egyszer hallottuk, hogy arról beszélnek, hogy hozzám mennyi fiú jár. Kiderült, hogy azt hitték, csak egy lány lakik itt, akihez két fiú "jár" (mindkettőnknek volt pasija).:D

Azt hittem, ennél sunyibb és rosszindulatúbb szomszédunk nem lehet, aztán elolvastam ezt a kérdést. :D Kérdező, igazán jó vénlány leszel/vagy.

2016. márc. 25. 13:48
 49/53 anonim ***** válasza:
88%

Dehogynem ítélkezel, kérdező. "Hat, nem egy agysebesz, abban sem vagyok biztos, h dolgozik. Ha megis,akkor este.", "...nem a megélhetésért dolgozik, az biztos. Azt sem tudom, dolgozik-e vagy szórakozik.", "Szerintem sem normális dolog!", "Egyéb gondok is vannak az anyukával, ami nem kapcsolódik ide. Ez csak ha a tortán!", ez ugyan mi, ha nem ítélkezés? :D Csak ahogy jöttek a válaszok, úgy próbáltál kicsit visszavenni.

Ha bajod van a nővel, olyan, amihez közöd is van, vele beszéld meg, ez, amit leírtál, nem tartozik ebbe a körbe, csak vénlányos hiszti.

2016. márc. 25. 15:26
 50/53 anonim ***** válasza:
73%
Miért ne lehetne? Nem kicsi már
2016. márc. 25. 15:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!