Mit gondolok arról az anyáról, aki 12 éves lányát éjszaka egyedül hagyja?
Nem tudom miért lenne egy 12 éves lány nagyobb biztonságban az utcán amikor jön haza a suliból, mint otthon egy bezárt házban...
Itt legalább tudja hol kell elbújni, ismer mindenkit(szomszédok) és tudja merre tud menni, de egy zsúfolt utcán amikor jön haza a 200 ember között az már teljesen normális?
Ha a lány ezzel egyet ért vagy talán nem is tud róla(elaltatja és akkor megy, hisz a legtöbb gyereket egy légkalapács sem kelt fel néha), akkor nem akkora gáz, nem tudom miért ez a nagy felhajtás...
Te kérdező és mi lenne, ha a saját dolgoddal foglalkoznál?
Egy 12 éves gyerek nem csecsemő, semmi baja nem lesz.
Én nem látok benne semmi problémát.
Éjszaka a 12 éves lány aludjon! Ha fölébred és WC-re megy, vagy iszik egy pohár vizet, ahhoz nem kell szülői segítség (legalábbis remélem :DDD). Annyi esze 12 évesen már remélhetőleg van, hogy nem gyújt fel semmit, nem vágja el a kezét késsel, vagy üvegpohárral, szóval otthon lehet hagyni egyedül.
A betörések elvileg meggondolandóvá teszik a kérdést, de szerintem a betörők kifigyelik, hol nincsenek otthon és kizárólag oda törnek be. Ha otthon van valaki, az kész lebukás lenne nekik.
Amúgy, ha anyuka is otthon lenne és úgy hatolna be a betörő mindenre elszántan, akkor mivel lennénk előbbre? Ő meg tudná védeni magát és a lányát, pláne álmából ébredve? Ugye nem? Akkor meg miről beszélünk?
1. Semmi közöd hozzá,foglalkozz a saját dolgoddal
2. Miért ne lehetne egyedül hagyni? Nem 3 éves,már ki tudja törölni egyedül is.
Akit nem hagynak önállósodni meg lehet nézni hol tart. Böszme az összes,30 évesen is a gyerekszobájában lakik.
34f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!