Mit gondolok arról az anyáról, aki 12 éves lányát éjszaka egyedül hagyja?
Énis sokat voltam egyedül. Az első hétben kisértek csak iskolába. Akkor még nem volt kötelező a napközi,nem is maradtam bent ,hanem hazajöttem. Sokszor délután is egyedűl voltam. Tanultam,kimentem sétálni a kutyáinkal,barátokkal találkoztam... Készitettem vacsit,fürödtem és aludtam mire anyum hazajött. Ez 9 éves koromtól így ment. És milyen érdekes nem vágtam ela kezem,nem gyujtottam fel a lakást...
Egy 12éves gyerek képes ezekre a dolgokra ha a szülei foglalkoznak vele megfelelően.
Az én lányom mégcsak két éves.
1 Semmi közöd hozzá
2 Nem tudsz esetleg aludni hogy még éjjel is azt figyeled ki mit csinál
3 Nem ismered őket,de már elméleteket gyártassz az anyukárol
úgy látszik én csodagyerek vagyok, ugyanis szerettem egyedül otthon lenni ennyi idősen. nyilván ritkán volt ilyen. az ajtót bezárták,villany ègett mindenhol, így nem féltem.
szerintem nem elítèlendő,főleg, hogyha a lánynak nincs baja vele.
az meg,hogy az anyának a gyerek mellett a helye..ennyi erővel az apának is.az hol van?
12 éves, nem csecsemő.
Ha jól van nevelve, már majdnem annyit tud tenni, mint az anyja.
12 éves gyerek még ne maradjon egyedül. Egyetlen egy okot tudok elképzelni, hogy nem ítélném el a szülőt? Ha egyedül neveli, nincsenek nagymamák, vagy ha vannak is nem hajlandóak segíteni és a megélhetésért dolgozik.
Semmi más indokot nem tudnék elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!