Szerintetek miért nem engedi anyukám, hogy a barátommal aludjak néha?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok lassan betöltöm a 20-at, a barátom 23. Jövőhónapban leszünk együtt 2 éve de eddig csak szilveszterkor aludhattunk együtt. Sokszor vesztünk össze már ezen a dolgon de a legjobban az bosszant hogy amikor megkérdezem hogy miért nem engedi sosem válaszol. Utólag pedig annyit mond hogy amíg itthon élek addig ő dönti el. Nagyon rosszul esik hogy nem bízik meg bennem/bennünk. Pedig a barátomat is elég jól ismeri már.2016. márc. 23. 15:36
31/39 anonim válasza:
Hogy a bátyádat miért nem engedik el, az már érdekesebb történet. Én biztosan nem kérnék engedélyt, igaz én már 18 évesen elköltöztem otthonról, saját keresetem volt, nem vártam el senkitől, hogy eltartson. Egy felnőtt embernek nem is egészséges otthon lakni a szülőkkel.
33/39 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk hülyék! Tudjuk, hogy fiatalok vagyunk még a gyerekvállaláshoz. Emellett védekezünk is mindig és szedem a fogamzásgátló tabblettát is. Hogy is lehetne ebből unoka???
2016. márc. 25. 23:53
34/39 anonim válasza:
Ha védekeztek,akkor sehogy. Csak kötekedni akart,ne törődj vele.
35/39 anonim válasza:
Nem értem miért lett lepontozva a 24-es. Egyet értek vele. A fiataloknak csak az a fontos hogy együtt aludjanak. A szülők örülnek hogy végre este a saját otthonukban vannak és nem akarnak állandó vendéglátók lenni. Ez akkor is fárasztó ha elvileg nem kell semmit csinálni. Ugyanettől akarják a másik családot is megkímélni. Hálóruhában, esetleg fehérneműben nem mehetnének végig a saját otthonukban. Apró, de bosszantó dolgok ezek. Ha van tegnapról főzve ami elég lenne a családnak vacsira, nem főznének. De ha tudják hogy ottalvós vendég érkezik, neki mondjuk már nem adják a tegnapi borsófőzeléket ( csak írtam valamit) hanem munka után fáradtan nekiáll összeütni valami vendégnek is megfelelő vacsit. Minden ami az otthon kényelmét jelenti számukra sérül az ottalvós vendéggel.
36/39 anonim válasza:
Én sem tudom, miért lett lepontozva, hasonlót válaszoltam én is, engem is lepontoztak.
37/39 anonim válasza:
#35, akkor mi a javaslatod helyette - mert ugye arról nem írt a #24-es se...
(másfelől meg nehogy már a másik család döntse el, hogy nekem mi a jó, és mi nem az...)
38/39 A kérdező kommentje:
37-es válaszoló arra én is kíváncsi lennék.
2016. márc. 26. 21:55
39/39 anonim válasza:
Szia. velem is ez volt, aztan 19 evesen elkoltoztem otthonrol. Kulon eltem sajat kereset stb. Aztan 25 eves koromban abba a nyomorult helyzetbe kerultem h oda kellett koltoznom anyamhoz meg az elettarsahoz fel evre. ( hosszu tortenet, de szinten dolgoztam, csak kenytelen voltam ott lakni 6 honapot). Es nem akartam elhinni mikor eloszor kozoltek h nem mehetek el, nem talalkozhatok a baratommal, es o se johet oda. Hat gondolhatod h belesz$rtam es mentem. Azt a zsarolast amit kaptam, hat kesz! Hogy amig ott lakom addig azt csinalom amit o mond blablabla. Ez kerlek az, h elvezi h uralkodhat feletted. Ne engedd, csinalj vmit, koltozz el, es ne kovesd el azt a hibat amit en, h azt hiszed h javul, es majd vmikor vmi miatt egyszer visszakoltozol. Anyad ilyen, az enyem is, attol meg lehet szeretni oket, tavolabbrol. De akar tanulsz akar nem, ez rohadtul nem magyarazat. Ne engedd h zsaroljon. En ha megint abba a helyzetbe kerulnek h oda kene koltoznom, inkabb mennek barhova mashova, mint oda, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!