Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen anyukám a barátommal?

Miért ilyen anyukám a barátommal?

Figyelt kérdés
Több, mint fél éve együtt vagyok egy fiú. Nem gondolom, hogy nála jobbat haza tudtam volna hozni. Nagyon illedelmes anyukámmal és a húgommal is. Mindig próbál velük beszélgetni, segíteni ha arról van szó. Most nyáron, hogy viszonylag sok szabadidőnk van sokat vagyunk egymásnál. Tény, hogy az utóbbi időben Ő többet volt itt, mert dolgozott és késő este tudtunk volna csak találkozni és azt nem akarta hogy én mászkáljak ezért Ő jött. Pár napja viszont húgom uszítja ellene anyámat. Végülis anyám azért akadt ki, mert elfogyott az egyik étel! Nem is értem, mert anyám olyan, hogy az utolsóját is odaadná a legismeretlenebb embernek is. Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Ti voltatok már így?
2013. aug. 12. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
"Végülis anyám azért akadt ki, mert elfogyott az egyik étel!" - Ezt nem értem. Kifejtenéd bővebben?
2013. aug. 12. 20:37
 2/5 anonim ***** válasza:
megjött neki
2013. aug. 12. 20:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Kétszer is ettünk a lecsóból, amit főzött és nem maradt annyi hogy itthon is maradjon és a barátjának is tudjon küldeni a munkába, így újat kellett főznie.
2013. aug. 12. 20:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Tény, hogy mi általában megkérdezzük, hogy az adott étel kell-e még valakinek, ha nem, akkor megesszük, szerintem az én szüleim is megsértődnének, ha megennénk valamit amit maguknak/egymásnak szántak.. mondjuk ő is szólhatott volna, hogy ne egyétek meg mindet. Alapesetben az én anyum csak örül, ha fogy a kaja, legalább tudja, hogy ízlik, de ha másnak is kell belőle, akkor tekintettel kell lenni a másik emberre is.
2013. aug. 12. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Direkt hagytunk belőle, csak Ő úgy gondolta, hogy az nem elég
2013. aug. 12. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!