Szülők ti ezt, hogy látjátok/gondoljátok! Barátommal (18F) 9 hónapja vagyunk együtt, és anyukám nem engedi, hogy együtt aludjunk! (16L) Ti meg engednétek már?
Lefeküdtetek már?
Mit értesz együtt alvás alatt? Alvást vagy szexet?
Szerintem nagyon féltenek, én is félteném a lányomat.
nem nagyon szoktak hozzá be mászkálni mondjuk.. :)
csak nekem ez a dolog furi, hogy mehetek hozzájuk .. meg ő is jöhet egy csomót együtt vagyunk:) és ha akarjuk akkor sztem úgy is meg tesszük! :)
Nem vagyok szülő,de szerintem az lehet baj,hogy szüleid nem bíznak a barátodban,esetleg nem ismerik eléggé,nem bírják.Mikor ismerték meg?Úgy értem mennyi idő után?Illetve mikor tudták meg hogy együtt vagytok?Hányadik barátod?
Az is lehet,hogy benned nem bíznak.Csináltál régen valami maradandó hülyeséget?
Ha olyan lenne a gyerekem 16 évesen, mint én, akkor megengedném neki. (felelősségteljes, stb.)
Nekem is megengedte apám, mert anyám halála után, 15 voltam, pikk-pakk felnőttem, fel kellett nőnöm, így amikor 16 évesen összejöttem a mostani párommal nem volt kifogása ellene.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!