Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti ezt, hogy látjátok/g...

Szülők ti ezt, hogy látjátok/gondoljátok! Barátommal (18F) 9 hónapja vagyunk együtt, és anyukám nem engedi, hogy együtt aludjunk! (16L) Ti meg engednétek már?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 21:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Engem 16 évesen... na jó, hagyjuk, hogy mi mindent nem csinálhattam 16 évesen. Lényeg az, hogy szerintem is se kell annyira sietni, fűzd anyukád fejét, hogy engedje, türelmesen, kitartóan. Igazából anyukád feltehetően a szexet érti együtt alvás alatt, innentől kezdve nem is tudom, fura lenne, ha a kifejezett óhaja ellenére lefeküdnétek. Na mindegy, a te dolgod, 16 évesen felnőttnek kell lenni annyira, hogy meg tudj hozni egy ilyen döntést (és aztán viselni a bármi nemű következményét). Szóval hajrá.

19/l

2012. jan. 23. 22:15
 32/33 anonim ***** válasza:

Nem, nem engedném.

Egy 16 éves ne aludjon másnál, ne akarjon "felnőtt" életet élni...pár év múlva oké, de most a suli az első és nem az együtt alvás.

Ha normális értékrendet alakítasz ki a gyermekedben ő nem akar 16-17 évesen más ágyában aludni...persze más ha egy kirándulás, nyaralás, szilveszter, talán kivételt tennék. De rendszert biztosan nem csinálhatna ebből az én lányom...

pedig még nem is vagyok öreg, de akkor is így gondolom

21-L

2012. jan. 23. 22:59
 33/33 anonim válasza:

Én megengedném, de a férjem nem. Ha közel vannak a hálószobák az is kellemetlen és igen, zavaró, hogy mit csinál most a kislányotok (annak ellenére, hogy mi beszélünk erről és nem vagyok prűd egy kicsit sem)

És kellemetlen, ha idegen van a lakásodban, már nem úgy viselkedünk, mint szeretnénk. Szerintem ez is benne van a megengedem, nem engedem-ben.

2012. febr. 2. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!