Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők ti ezt, hogy látjátok/g...

Szülők ti ezt, hogy látjátok/gondoljátok! Barátommal (18F) 9 hónapja vagyunk együtt, és anyukám nem engedi, hogy együtt aludjunk! (16L) Ti meg engednétek már?

Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 21:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
55%

16 évesen már megengedték az együtt alvást, mert külön városban laktunk, és arra, hogy pár óra miatt buszozzon csomót, anyagilag nem volt hátterünk, meg a szülők is belátták, hogy normálisak vagyunk, felelősségteljesek. most, 18 évesen együtt lakunk hétközben a lakásában (pár hónapja költöztünk ki a kollégiumból).

a szülő-gyerek kapcsolaton múlik szerintem, meg azon, hogy a szülők mennyire konzervatívok.

én megengedném:)

2012. jan. 14. 13:35
 22/33 anonim ***** válasza:
70%

1. vagyok-e olyan kapcsolatban a lányommal, hogy meg tudjuk beszélni a feltételeket?

2. ismerem-e a fiút eléggé?

3. "kedvelem-e" a fiút eléggé?

Amúgy egyetlen egy dologért engedném meg, mert akkor tudom, hogy hol vagy, és ha neadjisten mégis szexelnétek, tudom, hogy nem egy kocsi hátsó ülésén, vagy egy diszkó mosdójában történik a dolog, hanem jó helyen vagy. Nyilván felhívnám a figyelmedet a védekezésre.

2012. jan. 14. 13:36
 23/33 anonim ***** válasza:
81%

Én is engedném,ha lenne gyerekem.Én annak idején pont ezért költöztem el otthonról nagyon fiatalon,mert Apukám nem engedte(elváltak a szüleim) Azért nem engedte,mert mit gondolnak a szomszédok,majd feljelentenek stb..Persze ő hozhatta a barátnőit,hol egyiket,hol másikat...

Én nem akarnám,hogy az én gyerekem is ez miatt költözzön el otthonról.

2012. jan. 14. 14:32
 24/33 lili-anna válasza:
56%
Az én szüleim még a barátom előtt megengedték, hogy olyan fiúval is egy szobában aludhattam, akikkel nem jártam együtt. Ez kedves szülők, mit jelent szerintetek? Annyira felelőtlenek lennének? Nem. Egyszerüen csak megbíznak bennem. Tudják, hogy nem vagyok olyan hülye, hogy bárkinek odaadjam magam. Most három hónapja járok a barátommal és a két ünnep közt itt aludt nálunk három éjszakát. Igaz, hogy messze lakunk egymástól és ezért is volt ez így megoldva, de gyakorlatilag egy ágyban aludtunk. Ja és ez anyukám ötlete volt. Azt mondta, hogy tudja, milyen a szerelem és őt nem érdekli, az én dolgom, ha valami történik, csak a védekezés a leg fontosabb, mert ahoz még túl fiatal vagyok. Ha nekem lesz majd gyerekem, én is így fogom nevelni, hiszen nem a tíltással neveled arra, hogy felelőségteljes legyen, hanem azzal tanulja meg mind ezt, ha van egy kis szabadsága, dönthet bizonyos dolgokról és aztán ha rosszul dönt, akkor be kell ismernie, hogy ő hibázott és válalnia kell a tettei következményeit. Ez a normális. Szóval teljesen természetes ha két szerelmes fiatal együtt akar aludni és nem szabad megtiltani, mert annak csak rossz vége lesz. Így romolhat meg a leg jobban a szülő és a gyerek közti kapcsolat. (17/L)
2012. jan. 14. 14:34
 25/33 anonim ***** válasza:
53%
Az még talán érthető is hogy a 16 évesnek nem engednétek meg de ugyan ezt irjátok a 18 éveseknek sőt még a huszon felettieknek is,kicsit érdekes.Szexelni meg bárhol lehet.
2012. jan. 14. 16:15
 26/33 anonim ***** válasza:
53%

Megengedném.

Nekem is megengedték.

2012. jan. 14. 18:04
 27/33 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam, mint te. 16 évesen összejöttem akkori nagy szerelmemmel és jártunk egymáshoz, de ottalvás 18 éves koromig nem volt. Lázadtam, hogy mért nem engedik, de ők is ezt mondták, hogy még nincs itt az ideje. Utólag nem bánom, mert tudtuk értékelni, amikor már lehetett és ezzel tényleg "felnőtté" váltam 18 évesen.
2012. jan. 23. 19:42
 28/33 anonim ***** válasza:
Megengedném.
2012. jan. 23. 19:50
 29/33 anonim ***** válasza:

Bízom annyira a nevelési képességeimben, hogyha majd a lányom elér erre a szintre, akkor őszintén és normálisan megbeszélhessem vele, és remélem tudok majd benne bízni, hogy megvan a magához való esze.

Most még csak egy éves, szóval ez még durván a jövő zenéje!

2012. jan. 23. 21:15
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

én 16 éves voltam, amikor összejöttem a barátommal és 19 amikor szakitottunk. Ő volt az első nagy szerelmem. Anyukámék tudták ezt. Nagyon jó a viszonyom a szüleimmel. Azt is tudták, amikor először lefeküdtünk.

Meg mindenben támogatnak...képzeljétek el, h anyu nagy bevásárláskor személyesen vett óvszert, meg ő vezetett el nőgyógyászhoz, amikor azt mondtam, h fogamzásgátlót akarok szedni. A fiút imádták, még most igy nagyon tisztelik, de a három év alatt csak 2x aludtunk egymásnál. Ha reggel 4kr is, de haza kellett mennem. Néhány utcára laktunk egymástól, de nagyon szerettük volna együtt tölteni az éjszakát...és ennek semmi köze nem volt a szexhez, egyszerűen csak együtt akartunk ébredni.

Egy csomó fiú barátom és ismerősöm aludt már itt bulik után és az nem zavarta a szüleimet, csak ez az egyetlen fiú nem maradhatott éjszakára. Hát ennyit arról,h a szülők logikája megfejthető! :D

2012. jan. 23. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!