Anyukám miért nézi rossz szemmel, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?
Figyelt kérdés
18 éves leszek jövő hónapban. a normálisabb fajta lányokhoz tartozom.
a barátom 21 éves, már tapasztalt.
fel vagyok világosítva az óvszer használatáról, amúgy sem mennék bele semmi olyan hülyeségbe, aminek gyerek lenne a vége, anyukám mégis rossz szemmel nézi.
mit tegyek?
2015. jún. 19. 17:18
1/12 anonim válasza:
Áruld már el mi a búbánatos fenének kötöd édesanyád orrára, hogy kivel akarsz lefeküdni??
Hát feküdjetek le, kit érdekel? Majdnem nagykorú vagy, az isten áldjon meg, nehogymár édesanyád engedélye kelljen hozzá.
2/12 anonim válasza:
Az anyukád ugye az, akiből te kibújtál. De valószínűleg ahhoz, hogy anyukádból kikeltél, valamilyen előzménye lehetett annak. Mégpedig: anyukád óvszer illetve egyéb védekezőtabletta nélkül létesített aktust egy férfi partnerrel. Maga az óvszer, mint védekezőeszközként szolgál. Te ezzel az óvszerrel élni akarsz, így nem lehet gyereked. Ez pozitív.
3/12 anonim válasza:
Ha anyukád tudja ezt akkor ezek szerint te telleg normalis lany vagy :) Anyukák már csak ilyenek Ne foglalkoz vele :) de tovabra is avasd be a dolgokba hogy kepbe legyen es akkor mar elfogja fogadni :)
4/12 anonim válasza:
Felelősség teljes vagy.Feküdj le vele nyugodtan.Anyukád csak félt. Hidd el ha majd neked lesz gyereket ugyanúgy aggódsz majd.
5/12 anonim válasza:
Ha nem az az ósdi "csak akkor, ha férjhez mész.." típusú ember, akkor lehet csak attól tart, hogy teherbe esel, miért nem kérdezed meg tőle, hogy miért ez a hozzállása?
6/12 anonim válasza:
17 évesen minek mondtad el neki?
7/12 anonim válasza:
ezt én sem értem, hogy miért kell felnőtt embernek ezt az anyja orrára kötni.
8/12 anonim válasza:
Szeretnéd, hogy tartsa a gyertyát meg asszisztáljon nektek helyben vagy minek kell ezt vele közölni mégis?
9/12 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle azt is hogy kell oboázni
10/12 anonim válasza:
Nem nézi rossz, csak félt téged. Plusz, gondolom az is benne van, hogy nem akar belegondolni, hogy a kislánya "nagylány" lesz ilyen téren; rossz belegondolnia, hogy egy pasi a kislányát fogja *** . Egyszerűen csak kellemetlen, rossz érzés neki. Legalábbis szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!