Meddig lehet hanyatt feküdni babával a pociban? Neki nem rossz az? Nem árt ha úgymond feszül a méh?
Most vagyok a 27. hetben egeszen idaig nem okozott gondot a hanyatt fekves most viszont ha hanyatt fekszem akkor ugy erzem hogy ketetorik a medencecsontom valamint egyszeruen elzsibadnak a labaim.
A babanak egyaltalan nem art a hanyattfekves a mehed feszul de nem attol hogy hanyatt fekszel hanem a baba fesziti belulrol.Ugyhogy addig mig nem faj es nem okoz neked gondot nyugottan fekudj hanyatt.
Tenyleg erezni fogod, ha mar nem lehet. Ugyanis elofordulhat, hogy haton fekve elnyom a baba egy arteriat, ami miatt rossz lesz a keringes. Ezt tenyleg megerzi a baba is, de csak utanad, eloszor neked lesz rossz erzes es ugyis fel fogsz ulni, vagy elfordulni.
En a masodik babamat varom. Az elsovel szinte vegig a hatamon aludtam, mert ugy volt jo es semmit nem ereztem, nem fulladtam. Mondanom sem kell, hogy semmi baja nem lett a babamnak, kozel negy kilosan szuletett, makk egeszsegesen.
Most a masodik babaval mas a helyzet: kb a 30. hetig azert nem tudtam a hatomon fekudni, mert akkor iszonyatosan kemenyedett a hasam, allandoan olyan volt, mint a ko. A 30. hettol meg egyszeruen rosszul vagyok haton fekve, ugy erzem, mintha valaki a mellkasomra ulne es nem kapok levegot, fulladok, azonnal pozt kell valtanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!