Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy srác, régóta tetszik, úgymond, , rossz fiús" típus.
Te is egy akarsz lenni a sok barátnője közül? Nem érdemes, hidd el!
Mindenhol vannak más, olyan fiúk, akikre nem, vagy csak kicsit figyelnek a lányok, pedig sokkal jobbak, és jobban megérdemelnék a figyelmet! Keress egy ilyem fiút szerintem.
Próbálkozhatsz, mert lehet, hogy szerencséd lesz, és melletted - helyesen ismétlem - CSAK melletted dönt. De ne legyél bánatos, ha nem változik semmi a jó irányba, vagy esetleg dob, vagy el se fogadja a közeledésedet. Most még bármi - ismétlem - BÁRMI megtörténhet.
De szvsz nincs sok esélyed, ahogy másik lánynak sem, ennek a srácnak csak "partner", amolyan "dísz" kell.
Az ilyen pasiknál az a jó taktika amit az előttem szóló írt!
Csinálj úgy, mintha pont leszarnád, be fog indulni nála a vadászösztön, és amikor rád hajt, akkor se add magad könnyen még akkor se, ha legszívesebben már a nyakába ugranál! Kicsit játssz vele, kicsit tedd magad elérhetetlenné, csak ne vidd túlzásba.
Csak ügyesen! Drukkolok!
...Ha meg csak néhány körre lenne kedved, ugorj a nyakába.
De hosszú távra ne tervezz egy rossz fiúval, úgysem fog menni.
Úgy van ez, hogy a nők férjnek egy rendes fiút akarnak, közben kalandnak meg egy ilyen csábító ffias macsót. Hogy legyen egy kis biológiai változatosság a gyerekekben... Ilyen a Természet.
maJd!
Szerintem felejtsd el! Az ilyenek nem változnak meg! Csak nem akarsz beállni 8. barátnőnek a sorba!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!