Szerintetek miért nem engedi anyukám, hogy a barátommal aludjak néha?
Az meg addig oke, hogy eldontheti, amig otthon elsz, de nemhogy 19 de mar 6-7 evesen is minden dontesem magyarazatat megadom a gyerekemnek. Pont azert, hogy felnove majd kepes legyen o is helyes donteseket hozni.
Arra, hogy "miert" illene normalis valaszt adnia ahelyett hogy "csak". Az, hogy hatalmaban all, nem erv, csak eszkoz.
Még tanulok és így saját kereset nélkül nehéz elköltözni otthonról egyrészről másrészről másik válaszolónak is válaszolva már mondtam neki meg tudja is hogy nappal is meg tudjuk oldani de különösebbképpen nem hatja meg. Nem vagyok bulizós típus, káros szenvedélyem nincs és sosem voltam rossz tanuló mondhatni jó gyerek voltam és még sem enged. Amúgy azt mondta hogy ha ott akarok eludni és elmegyek akkor van autó és értem jön ( hogy tényleg megtenné-e azt nem tudom).
Ui.: az előző válaszom tárgytalan mert eltűnt annak a személynek a válasza akinek címeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!