Igaza lehet anyának?

Figyelt kérdés

Röviden elmesélem!

A bátyám párját soha nem tudták elfogadni a szüleim, még egyetemisták voltak mikor a lány terhes lett. Hatalmas viták voltak itthon, végül megengedtték, hogy beköltözzenek az addig albérlöknek kiadott lakásunkba. Nemrég anya kijelentette, hogy keressenek albérletett, mert eladta a lakást! Persze kicsi babával és kutyával 3 hét alatt nem könnyü. Mivel pénzük se volt ( tesóm még tanul) én adtam kölcsön 100ezer forintott titokban mert anyáék azt mondták, hogy oldják meg az életük ha gyereket tudtak csinálni. És be sem voltak jelentve oda, a tesóm és a baba ide hozzánk a lány meg vidékre a szülei házába.

Szóval nem találtak lakást, és itt kezdödnek a bajok.

Jöttek az új lakók, így nekik költözni kellett, a lány nem jöhetett ide mert anyáék csak a tesómat meg a picit engedték. A lány nem vihette haza a szüleihez, mert a szüleinek problémáik vannak (isznak) és azt mondta, hogy a védönő elvitette volna a koszos és sokszor fütettlen házból a babát (árám sem volt karácsony elött mert kikapcsolták és ö küldött pénzt)

Szóval haza ment és a tesóm a picivel ide jött.

A lánnyal mindennap beszélek és szerintem napról-napra rosszabbul van, mindig sír. Most kiadó szobát keress, hogy vissza jöjjön és dolgozni tudjon, és a sulit is szeretné befejezni.

Tesóm sokat tanul, szeretne munkát válalni és albérletbe költözni, hogy vissza tudjon jönni a párja. A pici jól van anyáék vigyázznak rá, éjszaka még sír és így elég nehéz (nekem) megszokni, hogy ott van, de persze ez a legkisebb baj.

Tegnap elmondtam anyának őszíntén, hogy mit gondolok.

Okosan kitalálta, hogy költözzenek oda abba a lakásba és a költözés elött szinte pár nappal elmondta, hogy menni kell, hogy esélyük se legyen ( amugy sem lett volna sok)

És ha akart volna tudott volna segíteni nekik, de ő ügyesen szétszakította őket.

Erre azt mondta, hogy az a lány a semmiböl jött és csak a testvérem hátán akart felkapaszkodni és megfogni a gyerekkel. Nem tudott volna tőle tanulni, és csak kihasználta a lány, mert más esélye nem lett volna.

16 éves vagyok és nem tudom, hogy kinek van igaza. sajnálom őket, de mi va ha anyának igaza van?

2016. márc. 12. 22:45
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan mit tanul a bátyád, ami rendkívül leterhelő, de csak mentőzni lehet a végzettséggel?

És hol ügyel apád 36 órát, miközben ez tilos?

Figyelj, vagy kamuzol, vagy nagyon megvezettek, te meg adod tovább a hülyeséget - döntsd el, melyik igaz.

2016. márc. 16. 19:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!