Igaza lehet anyának?
Röviden elmesélem!
A bátyám párját soha nem tudták elfogadni a szüleim, még egyetemisták voltak mikor a lány terhes lett. Hatalmas viták voltak itthon, végül megengedtték, hogy beköltözzenek az addig albérlöknek kiadott lakásunkba. Nemrég anya kijelentette, hogy keressenek albérletett, mert eladta a lakást! Persze kicsi babával és kutyával 3 hét alatt nem könnyü. Mivel pénzük se volt ( tesóm még tanul) én adtam kölcsön 100ezer forintott titokban mert anyáék azt mondták, hogy oldják meg az életük ha gyereket tudtak csinálni. És be sem voltak jelentve oda, a tesóm és a baba ide hozzánk a lány meg vidékre a szülei házába.
Szóval nem találtak lakást, és itt kezdödnek a bajok.
Jöttek az új lakók, így nekik költözni kellett, a lány nem jöhetett ide mert anyáék csak a tesómat meg a picit engedték. A lány nem vihette haza a szüleihez, mert a szüleinek problémáik vannak (isznak) és azt mondta, hogy a védönő elvitette volna a koszos és sokszor fütettlen házból a babát (árám sem volt karácsony elött mert kikapcsolták és ö küldött pénzt)
Szóval haza ment és a tesóm a picivel ide jött.
A lánnyal mindennap beszélek és szerintem napról-napra rosszabbul van, mindig sír. Most kiadó szobát keress, hogy vissza jöjjön és dolgozni tudjon, és a sulit is szeretné befejezni.
Tesóm sokat tanul, szeretne munkát válalni és albérletbe költözni, hogy vissza tudjon jönni a párja. A pici jól van anyáék vigyázznak rá, éjszaka még sír és így elég nehéz (nekem) megszokni, hogy ott van, de persze ez a legkisebb baj.
Tegnap elmondtam anyának őszíntén, hogy mit gondolok.
Okosan kitalálta, hogy költözzenek oda abba a lakásba és a költözés elött szinte pár nappal elmondta, hogy menni kell, hogy esélyük se legyen ( amugy sem lett volna sok)
És ha akart volna tudott volna segíteni nekik, de ő ügyesen szétszakította őket.
Erre azt mondta, hogy az a lány a semmiböl jött és csak a testvérem hátán akart felkapaszkodni és megfogni a gyerekkel. Nem tudott volna tőle tanulni, és csak kihasználta a lány, mert más esélye nem lett volna.
16 éves vagyok és nem tudom, hogy kinek van igaza. sajnálom őket, de mi va ha anyának igaza van?
Aha...anyád meg ezek szerint nem dolgozik, ha egész nap ő van a babával, hiszen bátyád tanul. Ő honnan jött?:-) Budapesten egyébként csak az nem talál egyetem mellett melót, aki nem akar, vagy éppen terhes. A lakás eladása helyett talán a kisfia felelősségérzetét illett volna gatyába rázni.
No mindegy, érdekesen fog még alakulni a jövőben ez a történet, ha igaz egyáltalán.:-)
meglepődtem,hogy csak 16 vagy.sokkal èrettebben gondolkodsz.
de a gond az,hogy ezt a helyzetet nem neked kell megoldani.tesód átmenetileg passzivaljon,menjen el dolgozni, hogy el tudjanak koltozni.a szüleit èn messziről kerülnèm.
Anya budapesti és otthonról dolgozik többnyire, és ha mennie kell akkor tesóm vagy apa meg én vigyázzunk a babára, ugye csak pár hete van itt, meg néha mamám is segít. Sokan mondják, főleg apa, hogy túl korán felnöttem, ez nem tudom, hogy e vagy nem.
Nagyon szeretem a testvérem jobban mint a szüleim (remélem ezt nem olvassák majd).
Tudom, hogy én nem tudom megoldai, de nagyon szeretném ha minden olyan lenne mint régen és nem lenne itthon állandóan veszekedés.
Bocsànat de sok kommentet nem olvastam el, 10esnek sokban igaza van (sajnos) es a,21es kommentben is sok jó van. Sajnos mint minden okos làny tudja egy pasit egy gyerekkel lehet megfogni , sok làny a gyerektartàst magàra költi. Gyerek utàn jàró pénzt ki veszi fel?? Apropo ha nincs x ledolgozott év nincs gyes se??irjàtok màr le! Két làny csinàlt velem ilyesmit elsö is egy senki volt elöttem melettem nagyon sokat fejlödött tul sok mindent megkapott és lelépett, màsodiknak volt egy gyereke.Elöadta hogy ö nem csak apàt meg eltartót keres a gyerek mellé mégis 5hónapja voltunk együtt amikor leszokott a munkàról:)) Gyerek be lett tanìtva hogy tölem kell kérni sok mindent....imàdtam a gyereket hiàba nem az enyém volt ö tartott össze minket
szó mi szó egy pasit igy lehet tőnkre tenni anyukàtok pontosan tudja.
Igazi nagy szerelem a tesódéké vagy csak egy kezdödö kapcsolat volt amikor fogant a gyerek??
Minden vàrosba van robotolda multi cég ahova 8âltalànossal felvesznek érettségivel màr csop vez lehetsz..bosch jabil takata nokia.Takarìtani se szégyen, fiatal làny beàllhat a kocsma pult mögé is szar melók de ...szóval tesód bnöjét se értem miért nem keresett a gyerekére ha màr ilyen anyósa van.Okés anyja apja alkesz senki rokona nem tudja tàmogatni? Egyetemen tapasztalatból tudom, vannak hetek amikor semmit se kell csinàlni. Ott a nyàr nyelvtudàssal lehet keresni balatonon. Szóval tesód is kereshetne .
Anyukàddal is lett volna a lànynak x+9+y hónapja megkedveltetni magàt nincs pénze ok de takarithat moshat fözhet ugy mint egy kisangyal.
Egyértelmüen szar helyzet , de olyan érzésem van anyud ki nem nézi a lànyból hogy képes felnevelni a gyereker.Szerintem azért tette ki a lakàsból mert hülyeségét megunta.Tesód meg tyutyimityi anyukad azt parancsolja tanuljon es nem keres a gyerekére....
Tehát, anyuka inkább lepasszolta a gyereket, mint, hogy a kedvesével megoldották volna?
Na, szép ez is.
Valahol mindeni hibás a történtben, főként tesód és a csaj, de talán anyukád is várhatott volna még egy pár hónapot.
Szóval nem könnyű helyzet, de talán tanultak ebből és hamarosan a saját sarkukra állnak.
Bocsànat de sok kommentet nem olvastam el, 10esnek sokban igaza van (sajnos) es a,21es kommentben is sok jó van. Sajnos mint minden okos làny tudja egy pasit egy gyerekkel lehet megfogni , sok làny a gyerektartàst magàra költi. Gyerek utàn jàró pénzt ki veszi fel?? Apropo ha nincs x ledolgozott év nincs gyes se??irjàtok màr le! Két làny csinàlt velem ilyesmit elsö is egy senki volt elöttem melettem nagyon sokat fejlödött tul sok mindent megkapott és lelépett, màsodiknak volt egy gyereke.Elöadta hogy ö nem csak apàt meg eltartót keres a gyerek mellé mégis 5hónapja voltunk együtt amikor leszokott a munkàról:)) Gyerek be lett tanìtva hogy tölem kell kérni sok mindent....imàdtam a gyereket hiàba nem az enyém volt ö tartott össze minket
szó mi szó egy pasit igy lehet tőnkre tenni anyukàtok pontosan tudja.
Igazi nagy szerelem a tesódéké vagy csak egy kezdödö kapcsolat volt amikor fogant a gyerek??
Minden vàrosba van robotolda multi cég ahova 8âltalànossal felvesznek érettségivel màr csop vez lehetsz..bosch jabil takata nokia.Takarìtani se szégyen, fiatal làny beàllhat a kocsma pult mögé is szar melók de ...szóval tesód bnöjét se értem miért nem keresett a gyerekére ha màr ilyen anyósa van.Okés anyja apja alkesz senki rokona nem tudja tàmogatni? Egyetemen tapasztalatból tudom, vannak hetek amikor semmit se kell csinàlni. Ott a nyàr nyelvtudàssal lehet keresni balatonon. Szóval tesód is kereshetne .
Anyukàddal is lett volna a lànynak x+9+y hónapja megkedveltetni magàt nincs pénze ok de takarithat moshat fözhet ugy mint egy kisangyal.
Egyértelmüen szar helyzet , de olyan érzésem van anyud ki nem nézi a lànyból hogy képes felnevelni a gyereker.Szerintem azért tette ki a lakàsból mert hülyeségét megunta.Tesód meg tyutyimityi anyukad azt parancsolja tanuljon es nem keres a gyerekére....
sarokba bújt, megalázott kutya-anyuka visszakapja kicsinyeit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!