Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg, hogy nekem...

Hogy mondjam meg, hogy nekem teher, ha a féltestvérem velem alszik?

Figyelt kérdés

Én 19 vagyok, ő 5 éves. Külön élek tőlük már egy éve és pár alkalommal nálam aludt... Azóta folyton hallgatom, hogy megint jönni akar, de én ezt nem szeretném.

Komolyan, jobban lefáraszt, mintha reggelig buliznék mondjuk. De mindig kérdezi, mikor jöhet és anyáék is...

Már nem tudok milyen kifogással jönni és jó lenne ezt megbeszélni velük. De sértődést sem akarok, vagy hogy azt gondolják, a párom nem akarja.

2016. márc. 5. 13:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
24%

Igen, a feltestver nem ugyanaz mint az azonos szuloktol szarmazo gyerekek. masreszt igaza van a kerdezonek ha utal egy kolyokkel egy agyban aludni, barmilyen nehezedre esik megerteni. mint ahogy abban is igaza van hogy 14 ev korkulonbseggel nem fog tul sokat resztvenni a feltestver eleteben, foleg ugy hogy mar most is megvan a sajat elete.

a szulo maga szorakoztatasara szulte a gyereket fogadjon babysittert ha el akar menni hazulrol.

2016. márc. 8. 10:24
 32/37 anonim ***** válasza:
51%
utolso vagyok . nagyon sok testver kozott felnott koraban egyaltalan nincs vagy csak minimalis kapcsolat , felesleges ezt a dolgot idealizalni. foleg ha tul nagy a korkulonbseg mint itt is. ez a lany kis tulzassal az anyja lehetne mit kezdjen egy felidegen gyerekkel? ja es nem mindenki vagyik se a testverre se annak a tarsasagara.
2016. márc. 8. 10:26
 33/37 anonim válasza:
57%

Tehát a megoldás: Nem forúmon sajnáltatod, magad és k*rod fel idegenek agyát a kis p*csogásoddal, hanem hozol egy döntést, mint egy FELNŐTT ember.

Az h valaki felnőtt, nem feltétlen korfüggő...én már 17 évesen megértem, és tudtam döntéseket hozni határozottan, mert nincs más megoldás, felnőni muszáj(sajnos :\).

Szar ügy, ha így állsz a testvéredhez, én ölnék a bátyámért, és ő is értem pedig 10 év van köztünk, de hát ez van valakinek rossz embernek is kell lennie.

Hozz döntést, vállald a felelősséget, légy határozott, ne kérj hanem jelents ki dolgokat, mond meg anyádnak h innentől kezdve kicsit vegyen vissza ebben a tekintetben...

Lényeg : fel kéne nőni nem p*csogni

19/F

2016. márc. 24. 01:40
 34/37 anonim válasza:
64%
istenem nem tudom ki vagy de tuti egy rohadt útálatos ember :D
2016. márc. 24. 01:43
 35/37 anonim ***** válasza:
22%

33 as az en ferjemnek van ket testvere 30 eve nem beszelnek egymassal. a feltestver pedig nem ugyanannyi mint a valodi testver.

nem az a torvenyszeru ami nalatok van. a kerdezo nem egyutt nott fel a FELTESTVEREVEL, tehat felig idegen szamara, nem mas mint egy kolyok akire vigyazni kell. az anyjaek ha legyartottak akkor vigyazzanak is ra.

2016. márc. 25. 09:14
 36/37 anonim ***** válasza:
80%

"Alapból sem szoktam segítséget kérni senkitől, szóval ez már most értelmetlen."- Hogy mondjam meg, hogy nekem teher, ha a féltestvérem velem alszik?"

- de mégis azt csinálod ahogy elnézem..Segitséget kértel itt, hogy miként old meg ezt a helyzetet...Pedig ez nem is egy nagy probléma. Mi lesz később? Ajaj...

2016. márc. 25. 14:29
 37/37 anonim válasza:
87%
A féltestvér egész más mint egy testvér? Gratulálok....
2016. ápr. 7. 23:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!