Apukám megcsalta anyukámat, aki észre se vette, vagy nem foglalkozott vele. Mit csináljak, ha kiderül, hogy a lány a féltestvérem? Azon kívül, hogy leköpöm őket?
Azt tenném, de inkább rájuk hánynék, de hozzájuk nem szólok az biztos.
Apámat, a nőt, meg a gyereket.
Nem érdekelnek a világmegbocsájtó közhelyek, minket kicsinált apa idegileg, és most évekig titkolni kell ezt...évtizedekig? Nem hiszem el, hogy senki nem lenne dühös, ha kiderülne egy ilyen.
Főleg, ha ő nem kap annyit amúgy se, mint a többi gyerek...Nem pénzre gondolok, és nem annak a nagyságára...
az a gond, hogy nem tudom értelmezni a kérdésed...
a faterod 13 éve dugja a féltesód? vagy mi? csak mert nekem ez jött le a kérdésből
Ha egy hazassag tönkremegy, ott ket ember hibás. Ha az egyik megad mindent, a masik nem keresgel, ez az egyik.
A masik: ha mindenképp hibast keresel, az az apad. O élt házasságban, nem a no. A gyerek meg plane nem tehet semmiről.
Apámat okolom, és a nőt.
Érdekes, hogy a gyerek jutott eszetekbe...(ez elgondolkodtató).
Röviden tettem fel a kérdést, utána el van magyarázva, hogy a nő gyerekéről van szó...nem kell ennyire keeresni a fogásokat rajtam, ha már másba más belekötött...
Hány éves vagy?
Hogy derült ki, hogy apukád csalta anyukádat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!